انواع و نمونه های درب شیشه ای
با گسترش و پیشرفت کاربرد های شیشه در صنعت ساختمان سازی و طراحی دکوراسیون، امروزه شاهد انواع درب شیشه ای در اندازه و طرح های مختلف هستیم. در گذشته های نه چندان دور، بسیاری از درب های مورد استفاده برای طراحی و اجرای ساختمان، از جنس چوب و فلز و در قالب اشکال همچون مربع، دایره و مستطیل بودند. البته شیشه از دسته موادی بوده که از همان زمان های قدیم و گذشته تا به امروز برای صنعت ساختمان سازی از آن بهره میگرفتند. شیشه به عنوان ماده ای انعطاف پذیر و در عین حال سخت، در مقابل مواد شیمیایی و زنگ زدگی مقاوم است. با این حال، شفاف بودن و شکنندگی، از ماهیت و مشخصه های بارز این عنصر به شمار میروند.نمای شیشه ای نمای کرتین وال از بهترین انواع نماها می باشد.
درب های های شیشه ای در عصر امروزی، با تمام مزیت و قابلیت های خود یکی از اولویت های اصلی و ملزومات خانه های مجلل و لوکس محسوب میشوند. درب شیشه ای دستی، در مقایسه با انواع درب شیشه ای، از تنوع و کاربر بیشتری برخوردارند. زیرا میتوانند با اشغال فضایی کمتر، بیشترین کارایی را برای کاربران خود فراهم آورند.
جذابیت و کاربرد های انواع درب شیشه ای، منجر شده است که به انتخاب و اولویت های اصلی برای ساختمان های لوکس و مدرن تبدیل شوند. شیشه و درب های شیشه با طیف گسترده ای از رنگ و طرح ها سازگاری زیادی با سایر مواد دارند. به همین خاطر استفاده از انواع درب شیشه ای مانند درب شیشه ای اسلایدینگ برای ساختمان و برج ها با هر کاربری به خصوص مسکونی و تجاری بسیار رایج است.
بعد از اتمام مقدمه چینی ها، بدون هیچ تعلل و درنگی شما را به مطالعه و آشنایی با انواع درب شیشه ای، دعوت میکنم.
همچنین پیشنهاد میشود برای کسب اطلاعات بیشتر درباره اجرای نمای کرتین وال نیز روی لینک کلیک نمایید.
معرفی انواع درب شیشه ای
انواع درب شیشه ای می توانند جذابیت های بصری خانه یا محل کار شما را افزایش دهند. درب هر ساختمان دریچه ای برای ورود به آن است و اولین برخورد های آن را می سازد. شیشه ها از جمله مصالحی هستند که برای ساخت درب و پنجره ها استفاده می شوند. شفافیت که انواع درب شیشه ای دارد، مزیتی است که سبب روشن تر شدن ساختمان و ورود نور به درون آن می شود. به دلیل محبوبیتی که شیشه دارد، از آن برای ساخت انواع مدل درب شیشه ای استفاده می کنند. در ادامه به رایج ترین مدل های درب شیشه ای می پردازیم.
انواع درب ورودی شیشه ای
همه ما میدانیم که درب ها یکی از ملزومات برج و ساختمان ها محسوب میشود. انواع درب شیشه ای، با برخورداری از چندین مزایا و تجهیزات نه تنها به امنیت ساختمان کمک میکند بلکه تاثیرات مثبت فراوانی روی جذابیت های همان بنا میگذارد. افزون بر این در مکان هایی همچون ساختمان های تجاری و اداری، دربها نقش بسزایی روی کسب و کارها و جذب مشتری ایفا میکنند.
در ادامه به بررسی انواع درب ورودی شیشه ای میپردازیم.
پیش از این در بسیاری از مقاله های سایت اشاره کردیم که طراحی و اجرای نمای ساختمان، مهم ترین بخش از مرحله ساخت و ساز است. از آن جایی که درب ها هم جزوی از نمای ساختمان و برجها با کاربری های مختلف هستند، بنابراین توجه و صرف هزینه برای آنها نیز ضروری میباشد. وجود تنوع بسیار زیاد در انواع درب شیشه، ممکن است کاربران زیادی را در رابطه با انتخاب آن ها دچار مشکل و سردرگمی کند. به خاطر اهمیت این موضوع تصمیم گرفتیم بخشی از مقاله امروز به بررسی انواع درب شیشه ای اختصاص دهیم. پس در ادامه همراه ما باشید.
درب شیشه ای اسپایدری
درب های شیشه ای اسپایدری، به عنوان یک سیستم حرفه ای و مدرن شناخته میشوند. طراحی خاص و تخصصی قطعات و تجهیزات این سیستم، بسیار مناسب و زیبا بوده و تلفیقی از شیشه ای و استیل است. این سبک از درب های شیشه ای تازه عرضه شده و نوظهور، به خاطر ساختار حرکت خطی و افقی که دارند، کمتر فضایی از محیط مورد را اشغال خواهند نمود. درب های شیشه ای اسپایدری، تنها در موارد انگشت شماری به صورت دو لنگه، و عموماً به صورت تکی مورد استفاده صنعت ساختمان سازی قرار میگیرند.
ویژگی های درب شیشه ای اسپایدری
شیشه های موجود در ساختار این مدل درب ها معمولاً به حالت 10 میل سکوریت موجود اند. از شیشه دو لایه 5 میل سکوریت لمینیت شده، میتوان به عنوان ساتینا و یا رنگی طرح دار بهره برد. بنابر کاربری محیط مورد نظر، شیشه مناسب انتخاب میشود. یراق آلات درب های شیشه ای اسپایدری از مهم ترین تجهیزات و ابزار مورد استفاده در صنعت ساختمان سازی هستند. از این رو باید شرکتی را برای همکاری انتخاب کرد یراق آلات مورد استفاده آن ها برای بنای شما از کیفیت بالایی و گارانتی، برخوردار باشد.
ساختار درب شیشه ای اسپایدری
اپید (speed)، پیکو (piko) و ان اچ ان (N.H.N) تعدادی از برند یراق مورد استفاده در این روش هستند که به صورت انحصاری در دسترس قرار گرفتند. هر پکیج یراق آلات شامل اکسسوری با ریل استیل لوله ای، دو غلطک بزرگ اسپایدری و پا قوطی میباشد. دستگیره های بکار برده شده در این مدل تنوع بالایی داشته و در چند رنگ سیلور، طلایی، مشکی و سفید قابل خریداری هستند. شرکت مهندسی پارس آمود، که امروزه در زمینه نما سازی فعالیت میکند، به راحتی و در کوتاه مدت، انواع درب شیشه ای همچون درب شیشه اسپایدری را طراحی و اجرا میکنند.
مطلب پیشنهادی: قیمت پنجره الومینیومی ترمال بریک
درب شیشه ای کشویی
به یقین میتوان گفت دربهای شیشه ای کشویی، یکی از دستاورد های حاصل از پیشرفت های تکنولوی هستند. برای کمد های دیواری و کمد های بزرگ خانه ها، انتخاب درب شیشه ای کشویی انتخاب مناسب و رایجی میباشد. ساختار این نوع از درب ها به این شرح است که برای باز و بسته شدن، عموماً داخل یک ریل استیل یا آلومینیومی، شیشه ها حرکت میکنند. نوع یراق ریلی، نکته حائز اهمیت برای استفاده از این درب هاست. بلوم نوعی از یراق ها با همین کاربرد بوده که از لحاظ دوام، تحمل وزن و زیبایی حرف اول را می زند.
ویژگی های درب شیشه ای کشویی
این دسته از انواع درب شیشه ای، با ظاهر منحصر به فرد و خاص خود، طیف گستردهای از سلایق را پوشش میدهند. جلوهای که اجرای این درب ها برای هر ساختمانی به ارمغان میآورند، مهم ترین عامل برای انتخاب آنهاست. وجود درب های شیشه ای کشویی، هم از دید مشتریان به داخل ساختمان جلوگیری میکند و هم مانع عبور نور خوشید از خود میگردد.
انواع درب شیشه ای کشویی
بنا به تکنولوژی بهره گرفته شده برای ساخت، دربهای شیشه ای کشویی به دو نوع خودکار یا ماشینی و دستی طبقه بندی میشوند. درب های دستی کشویی با ساختار ساده و قیمت مقرون به صرفه تر، عموماً برای محیط هایی همچون واحدهای مسکونی، دفاتر کار و یا سرویس بهداشتی ها مورد استفاده قرار میگیرند.
بیشک تا به امروز درب های پیچیده ای که به طور خود کار باز و بسته میشوند، توجه شما را به خود جلب کردهاند. این درب ها که بیشتر در جایگاه ورودی ساختمانی های مسکونی و تجاری، قرار دارند، از انواع درب شیشه ای کشویی و نوع خودکار هستند.
مزایای استفاده از درب شیشه ای کشویی
نحوه باز و بسته شدن این نوع درها شما برای همیشه از معضل کمبود فضا رهایی میدهد.
باز شدن کشویی درب در شرایطی که دستتان بند باشد، بسیار کارآمد و مفید خواهد بود.
نصب و اجرای آنها بدون نیاز به تجهیزات پیچیده و کمیاب طی زمانی کوتاه به راحی صورت میگیرد.
انعطاف پذیری بالای آن ها، دست بازتری برای انتخاب اندازه و ابعاد در اختیار کاربر قرار میدهد.
همچنین قیمت درب شیشه ای کشویی نیز بسیار مقرون به صرفه میباشد.
درب شیشه ای لولایی
همان گونه که میدانید، درب ها نخستین عطف ارتباطی به هنگام ورود افراد به داخل ساختمان است. از این رو انتخاب نوع آن از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. از انواع درب شیشه ای، میتوان درب های لولایی اشاره نمود که به واسطه لولای خود مهار یا متصل میشوند. فرایند باز و بسته شدن آن ها نیز، از طریق همین لولا ها صورت میگیرد. برخلاف درب های شیشه ای کشویی از نوع دستی، درب شیشه ای لولایی فضای بیشتری را از محیط اشغال میکند. از این رو، استفاده و انتخاب آنها برای محیط های تجاری و مسکونی بزرگ، مناسب و رایج تر به نظر میرسد.
مطلب پیشنهادی: ترمال بریک
انواع درب شیشه ای لولایی
درب شیشه ای پروانه از از نوع بدون فری کتیبه دار یا بی کتیبه
درب شیشه ای لولایی فریم دار باطرح اتوماتیک
درب شیشه ای لولایی با برخورداری از لولای شیشه به شیشه
درب لولایی شیشه ای با لولای دیوار به شیشه
ویژگی انواع درب شیشه ای لولایی
درب های شیشه ای لولایی که با عنوان درب پروانه ای هم شناخته میشوند، همانند تمام اشیا از مزیت و معایبی بر خوردار است. در ادامه به بررسی تعدادی از مشخصه های آنها میپردازیم:
عرض در نظر گرفته شده برای این درب ها، کاملاً باز میشود و این عرض تماماً مفید میباشد.
ارتفاعی که برای آن ها در نظر گرفته میشود، بیشتر مناسب برای مجتمع های تجاری و مراکز خرید بسیار بزرگ است.
باز و بسته شدن راحت و سریع تر درب های کشویی در مثایسه با درب شیشه ای کشویی، به اندازه زیادی بر محبوبیت و طرفداران آن ها افزود است.
اماکن پرتردد و برخوردار از دارایی مهم، هم چون بانک ها به درب های مستحکم و مقاومی نیاز دارند. درب های لولایی به خصوص درب های لولایی فریم دار گزینه های مناسبی برای چنین مکان هایی هستند.
هزینه برآورد شده برای انواع درب شیشه ای لولایی با توجه به نوع انتخاب شده متغیر است. هر نوع دربی بسته به یراق آلات، جنس و کیفیت و تجهیزات استفاده شده در آن، قیمت مخصوص به خود را دارند.
همچنین پیشنهاد میشود برای مطالعه درباره طراحی و اجرای نمای کرتین وال روی لینک کلیک نمایید.
درب شیشه ای توکار
صحبت از اجرا و ساخت انواع درب شیشه ای، توجه مارا به درب شیشه توکار جلب میکند. در واقع درب های شیشه ای از نوع توکار، درب هایی هستند که یراق آلات ساختار آن ها، قابل مشاهده نیست. به زبان سادهتر یراق آلات و تجهیزات درون کناف، دیوار یا سقف تعبیه میشوند تا در معرض دید کاربران و افراد قرار نگیرند با همین اقدام میتوان ظرافت و زیبایی درب های شیشه ای را تا حدودی حفظ کرد.
درب های کشویی، اسپایدری و ریلی مجموعه ای انواع درب شیشه ای اند که اجرای مدل توکار برای آن ها امکان پذیر است. اگر تا این لحظه از مقاله همراه ما بوده باشید، قطعاً به شناخت کافی از هریک انواع درب شیشه ای دست یافته اید.