Menu
بازگشت به بلاگ

نمای آلومینیومی کرتین وال

@description

در حقیقت کرتین وال نوعی پوش عمودی ساختمانی است که به‌عنوان نما مورداستفاده قرار می‌گیرد. این نوع نما تنها وزن خود و تنش‌های محیطی واردشده به خود را تحمل می‌کند و هیچ نقشی در تحمل بارهای وارده به بنا ندارد. لازم به ذکر است که در کرتین وال می‌توان از مصالح متفاوتی بهره برد اما تمرکز این مقاله بر نمای کرتین وال است.

در ادامه به بررسی گزینه‌های مهم در هنگام تصمیم‌گیری برای استفاده از نمای آلومینیومی کرتین وال، نکاتی که باید در نظر گرفته شوند و اصول و مفاهیم پایه برای اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.

همچنین میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سیستم کرتین وال نیز روی لینک کلیک نمایید.


نمای آلومینیومی کرتین وال چیست؟

بر اساس تعریف مرکز تکنولوژی پنجره و پوشش (CWCT)، کرتین وال «گونه‌ای از پوشش دهی (محصورسازی) عمودی ساختمان است که باری به‌جز وزن، اجزای فرعی و نیروهای محیطی واردشده به خود را تحمل نمی‌کند». در ادامه CWCT می‌افزاید که اگرچه کرتین وال «گاهی به کرتین وال‌های دارای چارچوب فلزی محدود می‌شود، اما تعریف ارائه‌شده روش‌های ساخت و مصالح متعددی را از جمله بتن پیش‌ساخته غیر باربر را نیز در برمی‌گیرد».

مجمع ملی ساخت خانه در انگلیس (NHBC) نیز تعریفی از کرتین وال در اسناد فنی اضافی که در فوریه سال 2012 نوشته‌شده است را ارائه می‌کند. این تعریف تا حد زیادی با تعریف ارائه‌شده از سوی CWCT مطابقت دارد اما در بخشی می‌افزاید که کرتین وال شامل اجرای شیروانی هم می‌شود و کل مجموعه «شامل تمام قاب‌ها، براکت‌ها، نگه‌دارنده‌ها، ناودان‌ها، پوشش‌ها ، شیشه‌ها، پنل‌ها، واشرها و عایق‌هایی است که در اجرا مورداستفاده قرار می‌گیرند».

همچنین NHBC این موضوع که کرتین وال یک سازه باربر نیست را تایید کرده و می‌افزاید که کرتین وال تنها برای تحمل وزن خود و نیروهای خارجی مانند نیروی باد و آب طراحی‌شده است. همچنین در این اسناد در مورد اینکه چه زمانی درها و پنجره‌ها به‌عنوان کرتین وال محسوب می‌شوند نیز توضیح داده‌شده که در ادامه آمده است. «درهای دو لنگه و پنجره‌هایی که در بیش از یک طبقه ادامه داشته باشند، و یا در بین کف یا سقف یک طبقه محصور نباشند، از نظر کاربردی شباهت بسیار زیادی به کرتین وال دارند و در نتیجه، قوانین مربوط به کرتین وال و پوشش باید در مورد آن‌‌ها رعایت شود». با توجه به این تعاریف فرق بین در و پنجره با کرتین وال به‌خوبی برای طراحان، مجریان و کاربران مشخص‌شده و جایی برای اشتباه در تشخیص کرتین وال با در ‌و‌ پنجره باقی نمی‌ماند.


نمای آلومینیومی کرتین وال



انواع روش‌های اجرای نمای کرتین وال

بر اساس دستورالعمل CWCT، شش نوع روش سوار کردن و اجرا برای نمای کرتین وال و سایر انواع آن وجود دارد. در ادامه این مطلب بر دو نوع اصلی و پرکاربردتر آن‌ها که عبارت‌اند از روش استیک (Stick) و روش یونیتایز (Unitised) تمرکز بیشتری خواهیم داشت. شش روش سوار کردن و اجرای انوع نمای کرتین وال عبارت‌اند از:

Stick – در این روش نمای آلومینیومی کرتین وال در محل سوار و اجرا می‌شود.

Unitised – در این روش نمای آلومینیومی کرتین وال در محل کارخانه یا مکانی غیر از ساختمان سوار می‌شود.

Panellised – شامل پنل‌های پیش‌ساخته بزرگ با ارتفاعی برابر ارتفاع هر طبقه می‌شود که به ستون‌های اصلی سازه یا به دال‌های کف که در نزدیکی ستون‌های اصلی هستند متصل می‌شود. پنل‌ها ممکن است از جنس بتن پیش‌ساخته یا متشکل از قاب‌های آلومینیومی باشد که می‌توانند اکثر مصالح پوشش دهی (مانند سنگ یا فلز) را روی خود نگه‌دارند.

Spandrel panel ribbon glazing – یک واحد پیوسته و بلند تشکیل‌شده از بخش‌های شفاف مانند شیشه که در میان پنل‌های اسپندرل ثابت‌ شده و به‌وسیله ستون‌های عمودی یا دال‌های کف حمایت می‌شود.

Structural sealant glazing – نوعی استفاده از شیشه است که می‌تواند به مجموعه‌های کرتین وال به روش stick و پنجره‌ها اعمال شود، به‌ویژه به ribbon glazing که به معنی استفاده از شیشه به‌صورت یک نوار است. البته در سیستم‌های Unitised و Panellised هم استفاده می‌شود. در این روش به‌جای استفاده از تجهیزات مکانیکی، درون کارخانه به پنل‌های شیشه‌ای چسب‌های عمدتاً سیلیکونی زده‌شده و آن‌ها را به بخش‌های فلزی حمل‌کننده می‌چسبانند. سپس این واحدها را در محل پروژه با استفاده از پیچ و مهره به قاب‌های مربوطه پیچ می‌کنند.

Structural glazing – در این روش با استفاده از پیچ و مهره به همراه براکت، ساختارهای شیشه‌ای را به سازه ثانویه متصل می‌کنند.


نمای کرتین وال المینیومی




نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Stick

اکثر ساختارهای نمای کرتین وال به روش Stick نصب می‌شوند. قاب‌های افقی و عمودی یا همان Stick ها، پروفیل‌های اکسترود شده آلومینیومی هستند. این قاب‌ها با استفاده از رنگ پودری پلی‌استر یا رنگ پودری آنودیزه شده پوشش داده می‌شوند. در نهایت پنل‌های شفاف یا پنل‌های اسپندرل بر روی شبکه‌ای از این قاب‌های آلومینیومی نصب می‌شوند. پروفیل‌ها در محل کارخانه به اندازه‌های طولی مشخص برش داده و ماشین‌کاری می‌شوند. برای نصب آن‌ها باید دسترسی کامل به هر دو سمت نمای کرتین وال وجود داشته باشد تا در مراحل اجرا خللی وارد نشود.

در روش نصب Stick، پروفیل‌های آلومینیومی قبل از نصب قطعات شیشه‌ای، روی بدنه ساختمان ثابت می‌شوند. ابتدا پروفیل‌های عمودی یا مولیون‌ها (Mullion) به بدنه ساختمان متصل می‌شوند. این پروفیل‌ها در قسمت پایینی نما درون یک براکت بیس‌پلیت ثابت می‌شوند. در هر دال زمینی، یک براکت متوسط استفاده‌شده و در بخش بالایی نما با اتصال به یک براکت هد‌پلیت در جای خود ثابت می‌شوند. مولیون‌ها با توجه به نیاز، در راستای ارتفاع ساختمان و با استفاده از اتصالات انبساطی وصل می‌شوند. این کار روشی برای ایجاد زه‌کشی و مراقبت از ساختمان در برابر نفوذ آب است.

معمولاً همه مولیون‌ها در قسمت‌های مختلف نما و قبل از نصب پروفیل‌های افقی(Transom) اجرا می‌شوند. وقتی‌که قاب‌های آلومینیومی در محل خود قرار گرفتند، شیشه‌ها نصب می‌شوند و در پایان کار درپوش‌های مناسب در محل تعیین‌شده متصل می‌شوند. تمام اجزا در محل اتصالات مختلف به‌گونه‌ای ثابت می‌شوند که بتوانند از حرکات ساختمان پیروی کنند و بارهای وارد شده لازم را تحمل کنند. این موضوع بر اساس شرایط مختلف و پروژه‌های متفاوت اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال تعیین می‌شود. البته تمامی اتصالاتی که در نمای کرتین وال استفاده می‌شوند با به‌کارگیری محافظ‌های مخصوص در برابر شرایط مختلف آب‌وهوایی و زه‌کشی مناسب خودشان محافظت می‌شوند. باید اشاره نمود که جزئیات بسیار زیادی در هنگام نصب وجود دارند که وابسته به نوع کرتین وال مورداستفاده تغییر می‌کنند.


اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی




نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Unitised

نمای کرتین وال به روش unitised عبارت است از واحدهای چارچوب آلومینیوم به ارتفاع یک طبقه، شیشه و پنل‌هایی که از قبل تحت شرایط کنترل‌شده درون کارخانه سر هم ‌شده‌اند. برای جابه‌جایی، جهت‌گیری و ثابت کردن واحدها در محل براکت‌هایی که قبلاً بر روی دالِ بتنی کف یا سازه قاب نصب‌شده، نیاز به استفاده از جرثقیل یا سایر وسایل مشابه به آن است.

مجموعه‌های Unitised از نظر ساختار قاب‌ها پیچیدگی بیشتری نسبت به روش Stick دارند. همچنین در نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised هزینه‌های مستقیم بالاتر است و به همین دلیل این نوع سیستم‌ها کمتر از سیستم‌های Stick مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کنار این موارد باید اشاره کرد که در روش Unitised به دلیل تعداد کمتر نقاط اتصال که باید در محل محکم شوند، این روش اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی و پوشاندن ساختمان را تسهیل و تسریع می‌‌کند. به‌علاوه، این روش به تعداد کمتری نیروی کار جهت نصب احتیاج دارد که باعث مقرون‌به‌صرفه شدن آن می‌شود.

شیوه نصب المان‌ها به‌گونه‌ای است که می‌توان به‌صورت طبقه-طبقه نما را اجرا نمود. این ویژگی باعث می‌شود که بتوان کارهای داخلی را به‌صورت هم‌زمان با اجرای عملیات نصب نما انجام داد. اگر اتصالات در هم گیر کنند، آنگاه باید راهکاری برای تعویض واحدهای آسیب‌دیده و روش انجام این کار پیش‌بینی شود. تعداد کمتر اتصالات ساخته‌شده در محل پروژه در مقایسه با روش Stick، عموماً منجر به کاهش نفوذ هوا و آب می‌شود. این کاهش به دلیل حذف یا به حداقل رسیدن خطای انسانی در هنگام نصب نمای کرتین وال آلومینیومی است.

همان‌طور که اشاره شد، اکثر مراحل کار برای نصب نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised درون کارخانه و تحت شرایط کنترل‌شده انجام می‌شود. اگرچه این موضوع باعث کاهش قابل‌توجه میزان کارهای انجام‌شده در محل پروژه می‌شود، اما در محل کارخانه تجهیزات تخصصی بیشتری برای تولید محصول مورد نیاز هستند. افزون بر آن، داشتن تجهیزات حمل‌ونقل مناسب برای انتقال دادن محصول به محل پروژه از دیگر عوامل مهم و ضروری است. در نتیجه تولیدکننده و گروه نصاب باید برای موفقیت در اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised، از تجهیزات کافی برخوردار باشند.

نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Stick




نمای کرتین وال آلومینیومی از نظر زیبایی ظاهری

علاوه بر اینکه پوشش ساختمان یکی از عوامل بیرونی اصلی در راستای حفظ کارایی ساختمان است، می‌تواند بخشی باشکوه از ساختمان باشد که در تعریف زیبایی‌های منحصربه‌فرد معماری نقش مهمی ایفا می‌کند. پنل‌های شفاف و اسپندرل با رنگ‌ها و عمق‌های مختلف می‌توانند باعث ایجاد بافت و وزن در نمای ساختمان شده و زیبایی ظاهری را افزایش دهند. یک طراحی ساده در کنار درپوش گذاری استاندارد را می‌توان یک مدل پایه برای اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی دانست.

درپوش گذاری خاص هم می‌تواند به طراحی نمای کرتین وال اضافه شود. این کار باعث ایجاد انعطاف بیشتر در طراحی معمار شده و به نما بافت اضافه می‌کند. استفاده از یک درپوش طویل در جهتی مشخص می‌تواند موجب بیشتر به چشم آمدن ایده طراح در تأکید بر راستای افقی یا عمودی نما شود.

سیستم‌های بدون درپوش و یا چسبیده به سازه باعث ایجاد یک نمای روان و لطیف می‌شوند. در تصویر بعدی از نما برای بازتابش موزه تاریخ در شهر برن سوئیس استفاده‌شده است. عدم استفاده از درپوش باعث ایجاد یک تصویر کامل از موزه، درون نمای ساختمان شده است.

گزینه بعدی در طراحی نمای آلومینیومی کرتین وال استفاده ترکیبی از قسمت‌های دارای درپوش و فاقد آن است. این کار باعث ایجاد نمایی زیبا و مدرن شده و مانند روش قبل، آزادی بیشتری در طراحی برای معمار فراهم می‌کند. برای مثال در تصویر زیر، سیستم به‌طور عمدی زاویه‌دار طراحی‌شده تا بتواند از نظر زه‌کشی عملکرد مناسبی داشته باشد. این موضوع به معمار اجازه می‌دهد تا از طرحی چشم‌گیر برای نمای آلومینیومی کرتین وال استفاده کند.

باز کردن هواکش درون نما اثر خود را در زیبایی ظاهری نمای کرتین وال آلومینیومی خواهد گذاشت. پنجره‌های موازی بازشو، که در راستای پنجره به بیرون حرکت می‌کنند، باعث داشتن فضایی باز در هر چهار ضلع پنجره و دست‌یابی به بیشینه تهویه هوا می‌شوند. تحقیقات نشان داده که این نوع پنجره‌ها نسبت به پنجره‌های قدیمی که از کنار یا از بالا باز می‌شدند، چرخش هوایی بهتری ایجاد می‌کنند. علاوه بر آن، این نوع پنجره‌ها در هنگام باز بودن، باعث ایجاد نمایی یکپارچه می‌شوند. تصویر زیر نمای چسبیده به ساختمان را نشان می‌دهد که در آن از پنجره‌های موازی بازشو استفاده‌شده است.

یک نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Unitised می‌تواند زیبایی متفاوتی را در کنار روش Stick ایجاد کند، در کنار موارد قبل می‌توان از ترکیب پنل‌های شفاف و اسپندرل برای ایجاد یک ماتریس دلپذیر از رنگ‌های مختلف در طراحی نمای کرتین وال آلومینیومی استفاده کرد. لازم به ذکر است که روش‌های مناسب دیگری برای پاسخگویی به نیازهای طراحی مختلف وجود دارد که بر اساس ظاهر یا عملکرد ویژه‌ای که مورد نظر مشتری است ارائه و اجرا می‌شوند.


نمای کرتین وال آلومینیومی – قوانین و مقررات

استاندارد پذیرفته‌شده در زمینه اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال در انگلستان، استاندارد پوشش‌های ساختمانی سامانمند یا SSBE است که توسط سازمان CWCT تعریف‌شده است. این استاندارد حاوی مشخصات استاندارد برای اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی، استاندارد محصول و سایر استانداردهای مرتبط با عملکرد و تولید این نوع از پوشش ساختمانی است. استاندارد CWCT همچنین مشخصات عملکردی، آزمون‌ها، بررسی و ارزیابی پوشش‌های ساختمانی متشکل از اجزای مختلف را نیز در برمی‌گیرد.

موضوع مهم بعدی در زمینه ایمنی در برابر آتش‌سوزی است. قوانین ساختمانی در کشور انگلیس از مجریان خواسته که ساختمان‌ها را به‌گونه‌ای طراحی و اجرا کنند که در مواقع آتش‌سوزی، میزان سرایت آتش را به سایر بخش‌های ساختمان و همچنین ساختمان‌های مجاور، به حداقل برساند. البته در این قوانین اشاره‌شده که نمای کرتین وال آلومینیومی لازم نیست تا برای تمامی کاربردها در برابر آتش‌سوزی مقاوم باشد.

این یک موضوع بسیار مهم و پیچیده است که حتماً باید قبل از تصمیم برای اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال و انتخاب نوع آن مورد بررسی قرار گیرد. برای آسان‌تر شدن کار طراحان، CWCT اقدام به نشر راهنمای ملزومات و قوانین اجرای نمای ساختمان با استانداردهای لازم در زمینه مقاومت در برابر آتش‌سوزی و گسترش آن کرده است. این راهنما که Technical Note 98 نام دارد را می‌توانید به‌صورت رایگان از وب‌سایت CWCT دانلود و مطالعه کنید.

در هنگام تعیین نوع نمای کرتین وال آلومینیومی قوانین و مقررات بسیاری هستند که باید به‌دقت مورد بررسی قرار داده شوند. اگرچه این موضوع بسیار وسیع و گسترده‌ای است اما باید بدانید که قوانین ساخت بنا همواره در راستای ملزومات کاربردی آن بنا تهیه می‌شوند، پس عمل به آن‌ها قطعاً مزایای بسیاری خواهد داشت

نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Unitised



این قوانین در ادامه موردبررسی قرارگرفته‌اند.

  • واکنش نسبت به آتش

باید بر طبق استانداردهای موجود در سند B (AD) باشد.

اجزا و مواد باید آزمایش‌شده باشند.

  • مقاومت در برابر آتش

همیشه یک موضوع الزامی نیست و بر اساس کاربرد مشخص می‌شود.

بر اساس استاندارد BS EN 1364-4 یا BS EN 1364-3 مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

  • گسترش آتش

برای تمامی دیوارها حتی آن‌هایی که در برابر آتش مقاوم نیستند لازم است و بر اساس مقررات ساخت B (AD) باید اجرا شود.

با استفاده از استاندارد BS EN 1364-4 مورد آزمایش قرار می‌گیرد.

به دلیل این‌که مقاومت در برابر آتش مربوط به اتصال کف باید به‌گونه‌ای باشد که آتش به طبقات سرایت نکند، درنتیجه نمی‌توان مقاومت در برابر گسترش آتش در دیواره‌ها را اندازه‌گیری کرد، زیرا آن‌ها قبل از کف از بین می‌روند.

  • مقاومت در برابر آب

این موضوع به‌طور تلویحی در مقررات C (AD) آورده شده اما لزوم چندانی ندارد.

  • مقاومت در برابر وزن خود سازه

بر اساس مقررات ارائه‌شده در سند A (AD) باید رعایت شود.

مطابق استاندارد اروپایی Eurocode: EN 1999 – Eurocode 9 برای آلومینیوم باید رعایت شود.

  • مقاومت در برابر بارهای ناشی از باد

مستقیماً در مقررات موجود در سند A (AD) به آن اشاره‌شده و باید رعایت شود.

مطابق استاندارد اروپایی EN 1990 and EN 1991 – Eurocode 1 for loads; EN 1999 – Eurocode 9 برای آلومینیوم باید رعایت شود.

  • مقاومت در برابر ضربه

تلویحاً در مقررات موجود در سند A (AD) یا K (AD) به رعایت آن اشاره‌شده است.

استاندارد BS EN 14019 برای بررسی مقاومت ضربه اسپندرل‌ها و پنل‌های یکپارچه با ارتفاع زیاد و بدون پروفیل‌های افقی باید مورد استفاده قرار گیرد.

  • بار زنده افقی

لزوم محاسبه آن در مقررات موجود در سند K (AD) مستقیماً مورد تاکید قرار گرفته است.


نمای المینیومی کرتین وال


  • انتقال صدا از طرفین

برای برخی از کاربری‌ها در مقررات موجود در سند E (AD) به لزوم رعایت آن مستقیماً اشاره‌شده است.

برای بررسی نمونه‌ها بر اساس استانداردهای BS EN ISO 10848-1 و BS EN ISO 10848-2 باید از نمونه‌های بزرگ استفاده شود.

  • انتقال حرارتی

بر اساس مقررات موجود در سند L (AD) باید رعایت شود.

محاسبات مورد نیاز برای به دست آوردن مقدار U (U-value) برای پنل‌های مورداستفاده و شیشه‌ها باید انجام شود.

  • نفوذ هوا

در مقررات موجود در سند L (AD) به‌طور تلویحی به لزوم رعایت آن اشاره‌شده است.

نمونه بزرگی از دیواره باید برای آزمایش خواص نفوذ هوا مورد استفاده قرار گیرد.

  • خواص تشعشعی

در مقررات موجود در سند L (AD) مستقیماً به لزوم محاسبه مقدار G (G-value) اشاره‌شده است.

محصول یا باید مورد آزمایش قرار گیرد یا محاسبات مربوطه برای آن انجام شود.

  • ماندگاری

در مقررات ساختمانی به لزوم رعایت آن اشاره‌ای نشده است.

ماندگاری موردنیاز بر اساس استاندارد محصول تعیین می‌شود.


معایب نمای کرتین وال آلومینیومی


معایب نمای کرتین وال آلومینیومی

مشخصاً هر نوع طراحی یا محصولی علاوه بر داشتن مزایای خاص خود، معایبی هم در زمینه‌های مختلف خواهد داشت. برای مثال، ممکن است که نمای آلومینیومی کرتین وال به‌طور صحیح نصب نشود که نتایج منفی بر عملکرد و ظاهر نما خواهد داشت. در ادامه به برخی از این معایب می‌پردازیم.

بی‌تجربگی مجریان – یک دندانه بالاتر. برخی از مجریان نمای آلومینیومی کرتین وال تجربه کافی برای اجرای کرتین وال‌های دارای اتصالات عمودی را ندارند و اگر این اتصالات به‌درستی اجرا نشوند احتمال نفوذ آب و باد وجود دارد.

طراحی نادرست – ممکن است در هنگام طراحی براکت‌ها، آن‌ها به‌گونه‌ای که بتوانند بارهای وارده را تحمل کنند طراحی شده باشند. همچنین اگر در طراحی به حرکات سازه توجهی نشده باشد یا محدوده خطا محاسبه نشده باشد ممکن است آسیب‌های جدی به نمای آلومینیومی کرتین وال وارد شود.

عایق‌کاری (لاستیک اتیلن پروپیلن دی‌ان مونومر یا EPDM) – اگر جزئیات مناسب در هنگام تهیه و نصب این لاستیک‌ها رعایت نشود، احتمال نفوذ شدید آب و باد به داخل نما وجود دارد.

نصب – درصورتی‌که زه‌کشی به‌درستی انجام نشود نفوذ آب و باد ایجاد خواهد شد. عدم نصب صحیح شیشه‌ها باعث آسیب رسیدن به واحدها و از بین رفتن آن‌ها می‌شود. عدم نصب یا چسب کاری واشر ها باعث ایجاد نفوذ آب و باد به داخل نما می‌شود.

پیشنهادهای تولیدکنندگان بسیار مهم هستند. هر تولید کننده نمای کرتین وال آلومینیومی خود را بر اساس روش‌های خاصی ساخته است که پیروی از آن‌ها موجب رسیدن به بهترین نتیجه خواهد شد. یکی از نکات مهم برای داشتن نمای آلومینیومی کرتین وال طول عمر بالا، پاک‌سازی و تعمیر و نگه‌داری نما است. معماری که وظیفه طراحی نما را بر عهده داشته و طراحی که در شرکت تولیدکننده نمای آلومینیومی کرتین وال فعالیت می‌کند، باید پیش‌بینی‌های لازم را جهت پاک‌سازی بخش شیشه‌ای بیرون نمای کرتین وال در همان مراحل اولیه انجام طراحی در نظر گرفته باشند. در موارد مختلف راه‌کارهای متفاوتی برای انجام پاک‌سازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به‌عنوان‌مثال، می‌توان از روش گهواره یا استفاده از یک برس میله‌ای تلسکوپی برای انجام پاک‌سازی بهره برد. البته این موضوع نیز با توجه به نوع نمای کرتین وال آلومینیومی و شیشه‌های مورد استفاده در آن متغیر است و باید برای هر پروژه به‌طور جداگانه مورد بررسی قرار گیرد.

امیدواریم که با مطالعه این مطلب درمورد بررسی جامع نمای کرتین وال آلومینیومی توانسته باشیم اطلاعات کاملی را به شما عرضه کنیم از شما به خاطر صرف وقت و مطالعه این مقاله سپاسگزاریم.

قرار ملاقات با ما

از طریق فرم زیر می توانید درخواست قرار ملاقات را ثبت نمایید: