Menu
بازگشت به بلاگ

درب کشویی شیشه ای

@description

درب‌ها راه ورود به هر ساختمانی هستند و امنیت هر سازه را تامین می‌کنند. علاوه بر آن، درب‌ها یکی از مهم‌ترین عوامل در زیبایی نمای یک سازه هم هستند. در مدت صدها سال که از زندگی انسان‌ها می‌گذرد، درب‌‌ها شکل و شمایل مختلفی به خود گرفته‌اند. جنس آنها هم در طول سال‌ها تغییرات زیادی کرده است. درب‌های ساده چوبی اولین در‌های مورد استفاده انسان‌ها بودند. پس از آن در‌های آهنی رواج پیدا کردند. اکنون جنس درب‌ها از مواد گوناگونی ساخته می‌شود و درب کشویی شیشه ای یکی از درب‌هایی است که استفاده فراوانی در فضاهای داخلی و بیرونی سازه‌ها دارد.

با پارس آمود در نگاهی به انواع، ساختار و کاربردهای درهای کشویی شیشه‌ای همراه باشید.

همچنین در ادامه این مقاله درباره قیمت درب کشویی شیشه ای و اجرای درب شیشه ای نیز به طور کامل توضیح داده شده است.


مطلب پیشنهادی: قیمت درب و پنجره ترمال بریک




درب کشویی شیشه ای چیست؟

هم‌زمان با پیشرفت صنعت ساختمان‌سازی، در ساخت تجهیزات مختلف ساختمانی هم تغییرات زیادی صورت گرفت. یکی از نامدارترین تغییرات در سازه‌های مدرن، تغییر در جنس در‌های ساختمان بود. معماری مدرن امکان بهره‌گیری از شیشه و آلومینیوم را به‌عنوان درب‌های سازه برای ساختمان‌های مدرن فراهم کرد. بدین ترتیب ماده‌ای که تا پیش از دوران مدرن تصور آن هم نمی‌رفت، به بهترین ماده برای ساخت درب‌ها و پنجره‌ها تبدیل شد. درب‌های آلومینیومی در ابتدا به شکل لولایی و همانند درب‌های دیگر باز و بسته می‌شدند. اما بعدها نوعی دیگر از این درب‌ها طراحی شدند که باز و بسته شدن آنها کشویی بود.

طراحی درهای کشویی شیشه‌ای گامی در راستای استفاده بهینه از فضا بود. درب‌های کشویی، برخلاف درب‌های لولایی، برای باز و بسته شدن نیازی به فضای مقابل خود ندارند. این مسئله باعث می‌شود بهره‌گیری از این درها و پنجره‌ها در فضاهای کم‌جا و یا در محیط‌هایی که نیاز است از فضا استفاده بهتری شود، بهترین انتخاب باشد.

در‌های کشویی شیشه‌ای می‌توانند چند لنگه ثابت و چند لنگه متحرک داشته باشند و در این زمینه محدودیتی ندارند. از نظر قیمتی نیز، قیمت درب کشویی شیشه ای بسیار مقرون به صرفه میباشد.

در ادامه به بررسی اجرای درب شیشه ای و هزینه اجرای درب شیشه ای خواهیم پرداخت.


ویژگی‌های درب کشویی شیشه ای:

✔ درب‌های کشویی عملکردی آرام، نرم و بی‌صدا دارند و در هنگام باز و بسته شدن صدایی تولید نمی‌کنند.

✔ این نوع درها در زمان باز و بسته شدن فضایی اشغال نمی‌کنند و از این نظر مناسب همه فضاهایی هستند که از نظر جا محدودیت دارند.

✔ درب‌های شیشه‌ای در مدل‌های گوناگونی ساخته می‌شوند. این در‌ها را می‌توان با بهره بردن از فریم‌های مختلف استیل یا آلومینیوم، انواع شیشه سکوریت طرح‌دار، ساده و رنگی و یراق‌هایی با شکل‌های متفاوت نصب کرد. مدل‌های گوناگون درب‌های شیشه‌ای می‌توانند سلیقه افراد مختلف را تأمین کنند.

✔ انواع درهای کشویی شیشه‌ای را می‌توان در اندازه‌ها و تعداد لته‌های دل‌خواه و موردنیاز طراحی کرد و ساخت.

✔ درب‌های شیشه‌ای کشویی را می‌توان در هر فضایی، از اتاق و حمام خانه‌های مسکونی تا فضاهای غیر مسکونی، اداری و تجاری مورد استفاده قرار داد.

✔ نصب درب کشویی شیشه‌ای نیاز به تجهیزات پیشرفته‌ای ندارد و این کار را می‌توان با سرعت و به سادگی انجام داد.

✔ درب‌های شیشه‌ای نور را از خود عبور می‌دهند و فضا را روشن‌تر می‌کنند. این موضوع باعث مصرف بهینه انرژی برق در ساختمان می‌شود.

✔  از اشکال‌های درهای کشویی شیشه‌ای می‌توان به ماده تشکیل‌دهنده آن، یعنی شیشه اشاره کرد. شیشه ماده‌ای شکننده است و در اثر برخورد اجسام سخت می‌شکند. البته می‌توان شیشه در‌های کشویی را از انواع شیشه‌های مقاوم در برابر ضربه و فشار تهیه کرد تا کمتر آسیب‌پذیر باشند.


انواع درب کشویی شیشه ای

از نظر ظاهری درب های شیشه ای انواع مختلفی دارند که در ادامه درب کشویی شیشه ای را از نظر ظاهری به صورت کامل مورد بررسی قرار میدهیم.

همه درب‌های کشویی در جهت افقی باز و بسته می‌شوند، اما تفاوت‌هایی در شکل ظاهری آنها باعث می‌شود تا آنها را در انواع مختلف دسته‌بندی کنیم.

  • درب کشویی شیشه ای ریلی

جابه‌جایی درب‌های کشویی ریلی بر روی ریلی که بر روی زمین کار گذاشته شده، صورت می‌گیرد. درب‌های کشویی ریلی مناسب فضاهای مختلفی مانند پارکینگ‌ها، ورودی اداره‌ها و ساختمان‌های بزرگ، کمدها و پاسیوها است.

انواع درب کشویی شیشه‌ای ریلی:

* درب ریلی Bypass:

درب ریلی بای‌پس معمول‌ترین نوع دربهای ریلی است. این نوع درب ریلی با مدد از ریل‌های موجود در بالا یا پائین درب حرکت می‌کند و برای فضاهای کوچک مناسب است.

* درب ریلی Pocket:

درب ریلی پاکِت نیز مناسب فضاهای کوچک است. لنگه باز شده درب در این مدل درب‌های کشویی داخل دیوار قرار می‌گیرد.

* درب ریلی فرانسوی:

درب‌های فرانسوی چند لنگ هستند و در ورودی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

* درب ریلی آکاردئونی:

درب‌های آکاردئونی برای بسته شدن جمع می‌شوند. این نوع درب ریلی نیاز به فضای کمی دارد و با جمع و بسته شدن، فضای بیرون را به فضای داخل سازه وصل می‌کند.

  • درب کشویی شیشه ای اسپایدری

درب اسپایدری یکی از انواع درب‌های کشویی است. درب کشویی اسپایدری مانند دیگر درب‌های کشویی حرکتی افقی دارد، ازین‌رو فضای کمی اشغال می‌کند. درب کشویی اسپایدری در بیشتر اوقات به صورت تک‌لنگه، و گاهی نیز به شکل دولنگه ساخته می‌شود. شیشه‌های درب‌های کشویی اسپایدری به‌طور معمول از جنس سکوریت 10 میل است.

درب شیشه‌ای اسپایدری فرمی زیبا و خوشایند به طراحی داخلی فضا می‌دهد و دکوراسیون شما را زیباتر نشان می‌دهد. همچنین این نوع درب‌های کشویی مدرن بودن فضا را بیشتر القا می‌کنند و حالت مینیمال به دکوراسیون داخلی می‌بخشند. جنس یراق‌ها در انواع درب‌های کشویی شیشه‌ای اسپایدری اهمیت زیادی دارد. یراق‌های استیل درخشنده یا مات می‌تواند این‌گونه درب‌های شیشه‌ای را زیباتر نشان دهد.

  • درب کشویی شیشه ای توکار

درب کشویی شیشه ای توکار هم یکی دیگر از انواع درب‌های کشویی شیشه‌ای است. در این نوع درب‌ها یراق و اتصالات در معرض دید قرار نمی‌گیرند. یراق و اتصالات در درب کشویی توکار در داخل دیوار، کناف، رابیتس یا سقف قرار می‌گیرند. در واقع می‌توان گفت درب کشویی شیشه‌ای توکار می‌تواند از نوع ریلی، کشویی و اسپایدری باشد.


مطلب پیشنهادی: طراحی نمای کرتین وال




انواع درب کشویی شیشه ای از نظر ساختار

از نظر ساختار و ویژگی‌های ظاهری انواع درب‌های کشویی شیشه‌ای را می‌توان به دو دسته درب شیشه‌ای کشویی فریم‌دار و درب شیشه‌ای کشویی بدون فریم دسته‌بندی کرد.

1- درب کشویی شیشه ای فریم‌دار:

درب‌های کشویی فریم‌دار قاب یا فریمی دورتادور شیشه دارند. فریم دور شیشه ضریب اطمینان سالم ماندن درهای شیشه‌ای را بالا می‌برد. درب‌های شیشه‌ای همواره در معرض ضربه‌های مختلف، از برخورد پای انسان تا برخورد اشیاء قرار می‌گیرند. فریم یا قاب دور درب‌های شیشه‌ای از شکستن شیشه در گوشه‌ها و کناره‌های درها جلوگیری می‌کند.

2- درب کشویی شیشه ای بدون فریم:

نوع دیگر درب‌های شیشه‌ای، انواع بدون فریم یا فریم لس آن است. درب کشویی بدون فریم قابی در اطراف خود ندارد. این نوع درها می‌توانند زیباتر و مدرن‌تر باشند، اما آسیب‌پذیری آنها هم نسبت به انواع درب شیشه‌ای فریم‌دار بیشتر است.


درب کشویی شیشه ای دستی و اتوماتیک

دو نوع کاربردی از درب‌های کشویی شیشه‌ای ساخته شده یکی از آنها درب‌های کشویی دستی و دیگری درب‌های کشویی اتوماتیک است.

1- درب کشویی شیشه‌ای دستی:

درب کشویی شیشه‌ای دستی دری است که برقی نیست و با دست افراد باز و بسته می‌شود. استفاده از این نوع از درب‌های کشویی در فضاهای مسکونی بسیار معمول است. از انواع درب کشویی شیشه‌ای دستی در کمدهای دیواری هم استفاده زیادی می‌شود.

2- درب کشویی شیشه‌ای اتوماتیک:

درهای کشویی شیشه‌ای اتوماتیک یا خودکار به‌وسیله برق، و با کمک چشمی یا ریموت باز و بسته می‌شوند. یکی از برتری‌های درب‌های شیشه‌ای اتوماتیک نیاز نداشتن به استفاده از دست برای باز و بسته کردن آن است. این نکته در ساختمان‌های عمومی از نظر بهداشت و سلامتی شهروندان مفیدتر است.

درب‌های کشویی اتوماتیک کمک بزرگی هم در استفاده بهینه از انرژی هستند. از آنجا که باز و بسته کردن این درب‌ها به‌صورت خودکار انجام می‌گیرد، پس از رفت‌وآمد افراد باز نمی‌ماند. بدین ترتیب انرژی کمتری نیز در ساختمان هدر می‌رود. استفاده از درب‌های شیشه‌ای اتوماتیک در ساختمان‌های عمومی بهترین گزینه است.


انواع درب کشویی شیشه‌ای اتوماتیک

درب‌های اتوماتیک انواع مختلفی دارند:

  • درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ

یکی از پرکاربردترین درب‌های کشویی خودکار، درب اتوماتیک کشویی یا اسلایدینگ است. این نوع از درب‌های اتوماتیک دستگیره ندارند و باز و بسته شدن آنها در جهت افقی، و به‌صورت خودکار انجام می‌شود. درب کشویی اسلایدینگ بهترین درب ورودی برای بیمارستان‌ها، اداره‌ها، ارگان‌ها، سینماها، فرودگاه‌ها، مراکز تجاری و بسیاری دیگر از مراکز عمومی است.

سنسورهای حسگر در بالای این نوع از درب‌های اتوماتیک قرار گرفته‌اند و هنگام رد شدن افراد درب‌ها را باز یا بسته می‌کنند. چشمی‌های این نوع درب‌ها مجهز به پرتو فروسرخ هستند و گذشتن افراد را از راه قطع و وصل این پرتو تشخیص می‌دهند.

  • درب اتوماتیک تلسکوپی یا مرحله‌ای

درب اتوماتیک تلسکوپی نیز مانند دیگر درهای کشویی به‌صوت عرضی باز و بسته می‌شود. اما شیوه باز و بسته شدن آن به حالت نیمه‌باز، باز دائم و بسته کامل است. به همین دلیل هم به این نوع از درب‌های اتوماتیک درب تلسکوپی گفته می‌شود. به این نوع از درب‌های اتوماتیک می‌توان برنامه و زمان‌بندی برای باز و بسته شدن داد.

روال باز یا بسته شدن در درب‌های اتوماتیک تلسکوپی به این صورت است که ابتدا جابه‌جایی افراد به‌وسیله سنسور حرکتی تشخیص داده می‌شود. سپس تایل اول متحرک که در مرکز قرار گرفته، و بعد از آن، تایل بعدی به حرکت درمی‌آید و جمع می‌شود. برتری استفاده از این نوع درب‌ها ایجاد فضای بیشتری برای رفت‌وآمد است. با درب‌های کشویی تلسکوپی می‌توان فضای عبور کردن را به کمترین و بیشترین اندازه تغییر داد.


هزینه اجرای درب شیشه ای

عوامل زیادی بر روی هزینه اجرای درب شیشه ای تاثیر گذار است که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

* قابلیت تغییر دادن زمان باز یا بسته ماندن درب.

* دارای جعبه کنترل پیشرفته و صفحه نمایشی برای نشان دادن خطاها.

* دارای قفل امنیتی برای صفحه کنترل سیستم.

* دارای خلاص‌کن دستی با قابلیت استفاده از داخل و خارج ساختمان.

* دارای قابلیت فعال کردن قفل امنیتی در شب.

* دارای انواع برندهای معتبر در ساخت موتور.

* دارای سیستم هوشمند برای تشخیص موانع و افراد.

* دارای قابلیت تنظیم سرعت باز و بسته شدن.

* دارای شارژ باتری برای استفاده در زمان بی‌برقی.

* و...



کاربردهای درب کشویی شیشه ای

انواع درب شیشه‌ای دستی و اتوماتیک را می‌توان بر اساس نیاز شخصی‌سازی کرد و مطابق با فضای مورد نظر طراحی و اجرا کرد. درب‌های کشویی شیشه‌ای کاربردهای مختلفی دارند:

* درهای کشویی شیشه‌ای را می‌توان برای ورودی خانه‌های حیاط‌دار استفاده کرد. این نوع از درب‌های شیشه‌ای را می‌توان هماهنگ با دکوراسیون داخلی خانه طراحی کرد.

* انواع درب شیشه‌ای استفاده زیادی در حمام‌ها و سرویس‌های بهداشتی دارند. با بهره گرفتن از درب شیشه‌ای کشویی در حمام و دستشویی می‌توان بخش‌های مختلف را از هم جدا کرد. از طرف دیگر حمام و سرویس‌های بهداشتی محل ریزش دائمی آب و رطوبت هستند. در‌هایی از جنس چوب و آهن در مدت‌زمان نه‌چندان طولانی در محیط‌های مرطوب دچار پوسیدگی و زنگ‌زدگی می‌شوند. برتری درهای شیشه‌ای کشویی در این فضاها پوسیده نشدن آنها است.

* فضاهای دور دوش هم بهترین جا برای استفاده از این مدل از درب‌ها هستند.

* درب‌های کشویی شیشه‌ای یکی از بهترین درب‌ها برای فروشگاه‌های مختلف است. فضای داخلی فروشگاه‌ها بهتر است از بیرون فروشگاه دیده شود. درب‌های شیشه‌ای این امکان را در اختیار مردم می‌گذارد تا از بیرون نگاهی به داخل فروشگاه بیندازند و در صورت لزوم وارد شوند. زیبایی آنها نیز نمای فروشگاه را زیباتر می‌سازد. درب شیشه‌ای اتوماتیک امکان وارد شدن و خارج شدن آسان مشتریان را هم فراهم می‌کند.

* بهره‌گیری از درب کشویی شیشه‌ای در ورودی ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری نیز یکی از بهترین گزینه‌ها است.

* دفترهای کار شرکت‌ها هم می‌توانند گزینه‌های خوبی برای درهای شیشه‌ای کشویی باشند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که می‌توان از انواع ساده یا مات درهای شیشه‌ای استفاده کرد.

* رستوران‌ها هم یکی از مراکزی هستند که رفت‌وآمد زیادی دارند و درب‌های کشویی، به‌ویژه از نوع اتوماتیک آن بهترین نوع درب‌ها برای آنها هستند.

برای مشاوره درباره هزینه اجرای درب شیشه ای و اجرای درب شیشه ای با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید و همچنین برای مطالعه بیشتر درباره پروفیل آلومینیوم ترمال بریک میتوانید روی لینک کلیک نمایید.


قیمت درب کشویی شیشه ای

قیمت درب کشویی شیشه ای به عوامل مختلفی بستگی دارد. نوع شیشه‌ای که در تولید درب‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود یکی از مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده قیمت درب کشویی شیشه ای است. شیشه‌های ساده، ارزان‌تر و شیشه‌های مات یا رنگی گران‌تر هستند. عامل بعدی نوع یراق مصرفی است. انواع یراق در جنس‌های مختلف و همچنین شکل‌های گوناگون تولید می‌شوند. طبیعی است قیمت درب کشویی شیشه ای که از یراق‌های زیباتر و باکیفیت‌تر استفاده می‌کند، بالاتر از جنس‌های معمولی آن باشد.

اندازه درب کشویی عامل دیگر در تعیین قیمت درب کشویی شیشه ای است. عامل مهم دیگر تاثیرگذار در قیمت این درب‌های کشویی، دستی یا اتوماتیک بودن آنها است. درب‌های شیشه‌ای دستی ارزان‌تر، و درب‌های شیشه‌ای برقی گران‌تر هستند.


اجرای درب شیشه ای

انواع درب کشویی شیشه ای جایگزین بسیار خوبی برای درب‌های چوبی و فلزی شده‌اند و اجرای درب شیشه ای بسیار میتواند کاربردی باشد. درب‌های شیشه‌ای زیبا هستند و ساختمان‌های لوکس را زیباتر و شیک‌تر نشان می‌دهند. البته در کنار زیبایی سازه‌ها، باید موارد بسیار دیگری را هم از برتری‌های در‌های شیشه‌ای کشویی برشمرد. موارد مختلفی که بهره بردن از این نوع درب‌ها را در سازه‌های مدرن مورد استقبال فراوان قرار داده‌اند.

برای مشاوره درباره اجرای درب شیشه ای میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.


قرار ملاقات با ما

از طریق فرم زیر می توانید درخواست قرار ملاقات را ثبت نمایید: