Menu
بازگشت به بلاگ

اجرا نمای بیمارستان

@description

در این مقاله از پارس آمود قصد داریم درباره ساختار نمای بیمارستان و همچنین مجری نمای بیمارستان توضیح دهیم با ما همراه باشید.

برای آشنایی با  پنجره ترمال بریک به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

اجرای نما بیمارستان

نحوه طراحی و اجرای نمای بیمارستان، همانند هر نمای ساختمان دیگر مهم ترین موضوعی است که هر کار فرما و معمار باید به آن فکر کند. زیرا همه افراد به محض مواجه شدن با ساختمانی همچون بیمارستان، بر اساس نمای آن، بنا را مورد قضاوت خود قرار می‌دهند. با وجود همه این موارد، طراحی نما بیمارستان، مسئولیت سنگینی است که جز معماران و مهندسان عمران مجرب و حرفه، تقریباً هیچکس دیگری از عهده آن بر نمی‌آید، برای نمونه هزینه اجرای نمای بیمارستان با اجرای نماهای دیگر مانند هزینه طراحی نمای برج بسیار متفاوت است.


طراحی و اجرای نمای بیمارستان

یک معمار حرفه ‌ای و با تجربه از تمام نکات حائز اهمیت برای اجرای نمای بیمارستان، بهره می‌گیرد؛ برای مثال بنای ساختمان مورد نظر را مطابق با شرایط اقلیمی، تعداد طبقات، میزان بودجه کارفرما و موقعیت جغرافیایی طراحی و در نهایت اجرا خواهد کرد. چنین معماری می‌داند که علاوه بر توجه به جذابیت و آراستگی ظاهری، نمای ساختمان باید با مصالحی ساخته شوند که در برابر عوامل مختلفی نظیر تغییرات جوی و آب و هوایی از استحکام بالایی، برخوردار باشند. بعد از همه این گفته‌ ها، می‌توان گفت طراحی و اجرای نمای بیمارستان، فرایندی پیچیده و اساسی در نظر گرفته می‌شود که اگر به نحو احسن صورت گیرد، بی‌شک نتایج خارق ‌العاده و مورد پسندی برای هر یک از کاربران به ارمغان می‌آورد؛ حال که با اهمیت این مسئله آگاه گشتید، در ادامه همراه ما باشید تا با جزئیات بیشتری به نحوه طراحی نمای بیمارستان بپردازیم.

Hospital view یا همان نمای بیمارستان، نخستین تصویری است که بعد از شنیدن نام بیمارستان در مقابل چشم بسیاری از ما و نقش می‌بندد. از آنجایی که حضور در بیمارستان برای هر فردی آزار دهنده است، در عوض طراحی نمای ساختمان و دکوراسیون آن باید به گونه باشند که تا حد کمی هم که شده، موجب حواس پرتی و حال مراجعه کنندگان گردد. افزون بر این پزشکان، کارمند و پرستارانی که در این بیمارستان‌ ها فعالیت می‌کنند، اهمیت خاصی برای طراحی و اجرای نمای بیماستان خود قائل‌اند؛ آن‌ها ترجیح می‌دهند محلی که تمام روز در حال خدمت به مردم هستند، با برخورداری از نمای ساختمان باکیفیت و جذابی، مقداری حس و حال خوب به افراد القا کنند. علاوه بر این، آن ها بیش از هر شخص دیگری، در بیمارستان ها حضور دارند.برای نمای بیمارستان می توانید از نمای کرتین وال استفاده کنید.



اجرا نمای بیمارستان و ساخت نما

طراحی نمای بیمارستان مانند نمای هر نوع ساختمان دیگری بسیار اهمیت دارد. مزایای نور طبیعی برای سلامتی انسان اثبات شده است. به همین ترتیب باید از نما و مصالحی برای آن استفاده شود تا نور را به خوبی در سطح بیمارستان و برای بیماران پخش کند. از این رو استفاده از درب و پنجره های شیشه ای در طراحی و اجرای نمای بیمارستان اهمیت زیادی دارد. یک مجری نمای بیمارستان می تواند اقداماتی در طراحی نمای بیمارستان کند که میزان مصرف انرژی به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند. این کاهش انرژی می تواند سبب کاهش هزینه ها هم شود. طراحی و اجرای نمای بیمارستان باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

محافظت از انرژی حرارتی

پخش نور کافی در طول روز

محافظت در برابر باد و باران

جلوگیری از نفوذ باد

ایجاد عایق صوتی

نگهداری آسان

زیبایی شناسی

به طور کلی با اجرا نمای بیمارستان علاوه بر زیبایی، باید امنیت و حس آرامش برای کارکنان و بیماران فراهم شود. با استفاده از عایق ها عملکرد حرارتی در بیمارستان بهبود پیدا می کند و موجب بهره وری هر چه بهتر در انرژی می شود. در اجرا نمای این ساختمان به خصوص از شیشه ها و پنجره های با ابعاد بزرگ استفاده می شود تا نور به خوبی در سطح ساختمان بتابد.


اجرا نمای بیمارستان نسبت به نمای ساختمان های دیگر متفاوت است. در طراحی نمای مدرن یک بیمارستان به وفور از شیشه ها استفاده می شود. آن ها تفاوت قابل توجهی در زیبایی ساختمان، سلامت بیماران و عملکرد کارکنان ایفاء می کنند. شیشه هایی که در اجرا نمای ساختمان بیمارستان استفاده می شوند، به اندازه کافی مقاوم هستند.



مجری نمای بیمارستان




طراحی نمای مدرن بیمارستان

بی‌توجهی دولت به نحوه طراحی و اجرای نمای بیمارستان، منجر به دلسرد شدن افراد جامعه نسبت به خود می‌شود؛ در نتیجه، شایسته است مراکز درمانی هم چون بیمارستان‌ ها، از جنبه‌ های احساسی برای مراجعه کنندگان و کارکنان به وضعیت بهتری از خود تبدیل کرد. طراحی نمای بیمارستان به اشکال زیبا و بکارگیری از خلاقیت معماران حرفه، یکی از ساده‌ ترین و ابتدایی ‌ترین اقدام‌ ها در این مسیر است. طراحی نمای هر ساختمان ملزم به رعایت نکاتی می‌باشد که کمی جلو تر تعدادی از آن‌ها را به هر یک خواهیم پرداخت.

در مرحله اول یک معمار مجرب و حرفه ‌ای می‌داند که باید میان طراحی نمای بیمارستان با دکوراسیون داخلی آن، تطابق و هماهنگی نسبتاً زیادی برقرار باشد. افزون بر این، از آن جایی که بیمارستان یکی از مراکز درمانی است، نمایش باید به گونه طراحی و اجرا شود، که در همان نگاه نخستین، احساس پاکیزگی و امنیت در افراد ایجاد کند.

از آراستگی ظاهری نمای ساختمان بگذریم، به بررسی نوع مصالح قابل استفاده در آن می‌رسیم؛ انتخاب بهترین نوع مصالح برای بنای بیمارستان، نیازمند در نظر گرفتن فاکتور های متفاوتی می‌باشد؛ برای مثال این مصالح باید به فراوانی در شهر یا استان مورد نظر قابل دسترسی باشند؛ یا همان گونه که پیش از این ذکر شد، در برابر عوامل جوی و بلایای طبیعی همچون زلزله و سیل مقاومت بالایی از خود بروز دهند. حال جالب است بدانید که نمای کامپوزیتی، محبوب ‌ترین و رایج ‌ترین مصالح به کار برده شده در اجرای نمای مدرن بیمارستان ‌هاست. نما های کامپوزیتی در انواع گوناگونی وجود دارند؛ اما در میان همه آن‌ها نمای آلومینیوم کامپوزیت نانو، گزینه مناسب‌ تری به نظر می‌رسد. متریال استفاده شده در نمای آلومینیوم کامپوزیت نانو، تلفیقی از تکنولوژی سنتی و مدرن را به نمایش می‌گذارد. افزون بر این با روکشی پیشرفته از Nano/Shining/High gloss پوشیده شده‌اند. ترکیب ساختار مایکرو با روکش پی وی سی، قابلیت دفع بالای گرد و خاک را به این دسته از ورق ‌های کامپوزیتی داده است. بکارگیری آلومینیوم کامپوزیت نانو، در طراحی و اجرای نمای بیمارستان، حس تازه و آراستگی به بیننده هدیه می‌دهد. یکی دیگر از بارز ترین مزایای این نوع ورقه ‌های کامپوزیتی، وجود قابلیت خود تمیز‌کنندگی است؛ با این حال دیگر جای نگرانی برای هزینه ‌های هنگفت و سنگین تمیز کردن بنای ساختمان نمی‌ماند.


مجری نمای بیمارستان مدرن

بی‌شک ارزشمند و مهم ‌ترین ساختمان ‌ها در سراسر دنیا، از دیدگاه هر فرد با هر فرهنگی، بیمارستان ‌ها هستند. بسیاری معتقدند نحوه طراحی نمای تا کوچک‌ ترین جز از آن ارتباط مستقیمی با سلامتی آدمی دارد. توجه بسیار زیاد برخی از کارفرما ها و مهندسان معمار به این مسئله، باعث شده است که برخی از بیمارستان‌ ها، به خاطر نمای بی ‌نظیر خود در سراسر جهان معروف و شناخته شوند. در مقابل بیمارستان ‌هایی وجود دارد که حتی با برخورداری از پرسنل‌های کار بلد و تجهیزات قوی، آنطور که لایق آنهاست، به شهرت و اعتبار نرسیدند؛ تنها به خاطر تفکر غلط و بی توجهی که نسبت به نحوه طراحی و اجرای نمای بیمارستان خود دارند. در نتیجه تصمیم و قضاوت با شماست؛ می‌توانید بیمارستانی کاربردی و مجهز اما بدون هیچ مراجعه کننده‌ای داشته باشید و یا در حالت دیگر، با صرف هزینه طراحی نمای بیمارستان و زمان بیشتری برای طراحی زیبا و چشم نواز، مراجعه کنندگانی از سراسر دنیا برای خود جذب کنید و به راحتی تجهیزات و پرسنل حرفه ‌ای ‌تری برای آن فراهم نمایید.

بهره ‌گیری از نورپردازی در رنگ‌های یکنواخت، نمای ساختمان بیمارستان را به شیک‌ترین و در عین حال گیرا ترین بنا موجود در سراسر جهان تبدیل خواهد کرد. تنها توجه داشته باشید، که برای طراحی نمای بیمارستان، از استفاده نورپردازی ‌های متعارف و زیاده روی در این اقدام به شدت اجتناب کنید؛ از یاد نبرید نورپردازی ‌ها برای یک مرکز درمانی و بهداشتی است نه مکانی برای تفریح و گردش دیگران.

علاوه بر تمام موارد فوق نمای بیمارستان، باید به گونه ‌ای طراحی شود که در همان نگاه اول، خوانا باشد تا به راحتی حس پویایی را درون وجود مراجعه کنندگان ایجاد کند. بخاطر ارتفاع بلند ساختمان‌ های بیمارستان، بهتر است برای القای حس درست ‌تری در مخاطب تمام تلاش و خلاقیت خود را در نحوه طراحی و اجرای نمای ساختمان به کار برد. به این منظور می‌توان از تغییر در ابعاد بازشوها و تنوع کمتر در نما بهره‌مند شد برای این امر مجری نمای بیمارستان به شما برای طراحی دقیق همراهی میرساند.
اگر علاقه مند هستید، میتوانید درباره هزینه طراحی نمای برج نیز روی لینک کلیک نمایید.


هزینه اجرا نمای بیمارستان




سخن پایانی

اگر مقاله امروز ما را با دقت و تمرکز بالایی مطالعه، کرده باشید، اولین موضوعی که در ذهن بسیاری از شما نقش بسته، بی شک نحوه طراحی و اجرای بنای بیمارستان‌ هاست؛ گفته ‌های فوق به طرز آشکاری، شما را از اهمیت طراحی نمای یک ساختمان آگاه خواهد کرد. البته تمرکز این مقاله، بیشتر روی مجری نمای بیمارستان هاست؛ برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه طراحی و اجرای بنا ساختمان، می توان از مقاله دیگر سایت بهره برد؛ مثلاً مقاله اجرای نمای برج، به عنوان پیش زمینه ‌ای قبل از مطالعه محتوای فوق پیشنهاد می‌شود. در نهایت از همراهی شما تا این بخش سپاسگزار هستم.


کاربر مهمان:

سلام مرسی از مطلب خوبتون برای طراحی نمای بیمارستان چه متریالی پیشنهاد میشه؟

ادمین سایت:

سلام ممنون، برای طراحی نمای بیمارستان نمای کامپوزیتی بهترین نما میباشد، برای طراحی نمای بیمارستان از آلومینیوم کامپوزیت نانو استفاده میشود.

قرار ملاقات با ما

از طریق فرم زیر می توانید درخواست قرار ملاقات را ثبت نمایید: