Menu
بازگشت به بلاگ

سیستم کرتین وال

@description

ساختمان‌های شیشه‌ای و نمای شیشه ای کرتین وال یکی از زیباترین سازه‌های عصر مدرن هستند. برج‌های بلند شیشه‌ای در هر کجای شهر که باشند، زیبایی خود را در برابر چشم همگان به نمایش می‌گذارند. آنچه نمای این ساختمان‌ها را منحصربه‌فرد و بی‌همتا ساخته است، سیستم کرتین وال آنها است. این سیستم امکان بخشیدن نمایی یک‌دست و شیشه‌ای را برای سازه‌های مدرن فراهم کرده است. نمایی که برای استواری نیازی به بدنه سازه ندارد و روی پای خود ایستاده است.

با پارس آمود در مروری بر انواع سیستم های کرتین وال همراه باشید.


سیستم کرتین وال چیست؟

نمای شیشه‌ای کرتین وال (Curtain Wall) سبکی در نماکاری ساختمان‌های لوکس و مدرن است که از شیشه برای نماکاری بهره می‌گیرد. معنای عبارت کرتین وال دیوار پرده‌ای است. دیوار پرده‌ای را می‌توان دیواری معنا کرد که ویژگی پرده را دارد، یعنی هم دیوار است و هم به زیبایی یک پرده است. این دیوارها به دیوار شیشه‌ای و نمای شیشه‌ای هم معروف هستند. این دیوار مستقل از ساختمان است و در فاصله کمی نسبت به آن قرار می‌گیرد.

مواد تشکیل‌دهنده سیستم کرتین وال پروفیل‌های آلومینیوم و شیشه است. دیوار شیشه‌ای بر روی اسکلت آلومینیومی آن استوار است و جدا و مستقل از سازه است. در واقع بخشی از سازه که در برابر باد، طوفان و ریزش برف و باران قرار می‌گیرد، نمای شیشه‌ای سازه است. به همین دلیل کارخانه‌های سازنده از بهترین پروفیل‌های آلومینیوم و محکم‌ترین شیشه‌های چندلایه در ساخت این دیوارها استفاده می‌کنند.

دیوار شیشه‌ای از دو بخش اصلی لامل‌ها و شیشه‌ها تشکیل شده است. به بخش‌های آلومینیومی که شیشه‌ها درون آن قرار می‌گیرند، لامل گفته می‌شود. لامل‌های افقی ترنسم Transom و لامل‌های عمودی مولیون Mullion نامیده می‌شود.

برای مشاوره درباره سیستم کرتین وال و خرید سیستم کرتین وال با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.


سیستم کرتین وال





ویژگی‌های انواع سیستم های نمای کرتین وال

✔ تبدیل ساختن نمای بیرونی ساختمان به نمایی لوکس و مدرن با انواع سیستم های کرتین وال

✔ جدا بودن وزن دیوار شیشه‌ای از ساختمان، و در نتیجه کاهش بار وزنی سازه.

✔ ساده‌تر بودن اجرای کرتین وال نسبت به بسیاری از نماکاری‌های دیگر ساختمانی.

✔ سرعت بیشتر اجرا نسبت به دیگر نماهای ساختمانی.

✔ عایق بودن و کاهش مصرف انرژی در سازه.

✔ عایق بودن سازه در برابر صدا، آب باران و برف، سرما و گرما.

✔ نورگیری بیشتر سازه‌.

✔ پائین‌تر بودن قیمت انواع سیستم های کرتین وال نسبت به قیمت بسیاری از نماهای ساختمانی دیگر.

✔ کیفیت بالای پروفیل آلومینیوم و شیشه‌های به‌کاررفته در نما

✔ قابلیت ترکیب با دیگر نماکاری‌های ساختمانی.

✔ قابلیت نصب مدل‌های پنجره‌های بازشو به داخل و بازشو به خارج بر روی نما.

✔ ویژگی‌های ظاهری متفاوت در انواع نماهای کرتین وال.


تصویر سیستم کرتین وال


✔ قابلیت افزودن جلوه‌های ویژه نوری به نمای سازه در روز و شب.

✔ کاستن از هزینه‌های محافظت از سازه.

✔ واکنش مناسب در برابر زلزله و دیگر حادثه‌های طبیعی.

✔ فراهم کردن آسایش ساکنان ساختمان.

✔ قابلیت بهره‌گیری از انواع شیشه‌های دوجداره، سه‌جداره ساده، سکوریت و لمینیت در اندازه و شکل‌های مختلف چهارگوش و چندضلعی.

✔ قابلیت اجرا به‌صورت پیش‌ساخته و نیمه‌پیش‌ساخته.

✔ دارای انواع فراوان در ویژگی‌ها و شکل‌های ظاهری و نوع اجرا.

✔ بازتاب صداهای داخلی در فضای درون سازه‌هایی که سقف شیشه‌ای دارند.

✔ مقاوم نبودن نما در برابر آتش‌سوزی.

✔ مقاوم نبودن این نوع نما در برابر زلزله.

✔ بالا بردن دمای داخل سازه با تابش مستقیم نور خورشید، و نامناسب بودن آن در فصل تابستان در منطقه‌های گرمسیر.


سیستم کرتین وال پارس آمود



انواع سیستم های نمای کرتین وال:

نما از نظر ظاهری به دو گروه اصلی قاب‌دار و بدون قاب تقسیم می‌شود. هرکدام از این دو مدل ظاهر خاصی را در نمای شیشه‌ای کرتین وال آشکار می‌کند که با دیگری تفاوت‌هایی دارد.

  • سیستم قاب‌دار یا فیس کپ (Face Cap):

نمای شیشه‌ای فیس کپ یا قاب‌دار، از انواع سیستم های نمای کرتین وال است که در آن قاب‌های آلومینیومی شیشه‌ها را از هم جدا می‌کنند. در سیستم فیس کپ قاب‌های آلومینیومی شیشه‌ها را بر روی لامل‌ها نگه می‌دارند. در این نوع از نما قاب‌های آلومینیومی با طرح و شکل مشخص، و در درازای دل‌خواه بر روی نمای شیشه‌ای قرار می‌گیرد.

این مدل از نما در دو دسته مختلف تولید می‌شود:

* سیستم نیمه‌درپوش‌دار:

در این مدل از نماهای فیس کپ فقط یکی از قاب‌های افقی یا عمودی با درپوش آلومینیومی پوشیده می‌شود.

* سیستم درپوش‌دار کامل:

سیستم درپوش‌دار کامل دارای هر دو قاب افقی و عمودی است.


  • سیستم کرتین وال بدون قاب یا فریملس (Frameless):

در نمای شیشه‌ای بدون قاب یا فریملس قاب‌های بیرونی نما کاربرد ندارند. در این نوع از انواع سیستم ها از بیرون سازه، نمایی شیشه‌ای و یک‌دست، و بدون هرگونه قاب آلومینیومی دیده می‌شود. بسیاری از مهندسان ساختمان و مردم این نوع نما را بیشتر از مدل پیشین می‌پسندند.

این سیستم نیز به سه گروه مختلف تقسیم می‌شود:

* نمای فول فریملس (Full Frameless):

در نمای فول فریملس هیچ قاب آلومینیومی در روی سازه دیده نمی‌شود. در این روش، برای ثابت ماندن شیشه‌ها در فضای بین لامل‌ها از چسب مخصوصی استفاده می‌شود.

* نمای یو فریم (U Frame):

روش یو فریم به یو چنل هم معروف است. در این روش، شیشه‌ها داخل کاست‌هایی با فرم U قرار داده می‌شود. سپس کاست‌ها با پیچ یا پرچ بر روی لامل‌ها محکم می‌شوند.

* نمای سمی فریملس (Semi Frameless):

در روش نمای سمی فریملس، در یکی از جهت‌های افقی یا عمودی لامل‌ها از درپوش، و در جهت دیگر از لاستیک برای ثابت ساختن شیشه استفاده می‌شود. نمای سمی فریملس ترکیبی از نمای فیس کپ و نمای فریملس است.


انواع سیستم های نمای کرتین وال


روش‌های اجرای سیستم کرتین وال:

نمای شیشه‌ای کرتین وال به دو روش اصلی اجرا می‌شود، که به سبک های استیک و یونیتایزد شناخته میشود.
این دو سبک از رایج ترین سبک ها در انواع سیستم ها میباشد، و در ادامه توضیحات بیشتری درباره این دو سبم سیستم کرتین وال داده خواهد شد.
با ما همراه باشید تا این دو سبک اجرای سیستم کرتین وال را بررسی کنیم.

سیستم کرتین وال به سبک استیک (Stick):

سیستم کرتین وال استیک یکی از انواع سیستم ها است. در اجرای نما با سبک استیک ابتدا لامل‌ها و اجزای عمودی نصب می‌شوند و سپس لامل‌ها بر روی آنها قرار می‌گیرند. در این روش نیمی از مراحل ساخت و آماده‌سازی نما در کارگاه و نیمی دیگر در زمان اجرا انجام می‌شود.

در روش نما استیک، همه اجزای نما باید به شکل هم‌سان و هم‌ردیف اجرا شوند. در این روش، جاگذاری اجزاء به‌صورت متناوب صورت می‌گیرد. همچنین همه اتصال‌های نماکاری سازه از براکت‌های گالوانیزه یا استیل ساخته می‌شوند. اجرای این روش با هزینه کمتری صورت می‌گیرد.

سیستم کرتین وال به سبک یونیتایزد (Unitized):

سبک یونیتایزد بهترین سیستم آب‌بندی و هوابندی را در نماکاری مورد استفاده قرار می‌دهد. تقریبا همه مراحل ساخت و مونتاژ این سیستم در داخل کارخانه صورت می‌گیرد. در کارخانه شیشه‌ها بر روی لامل‌ها نصب می‌شوند و سپس به محل سازه انتقال پیدا می‌کنند.

در سیستم کرتین وال به روش یونیتایزد پروفیل‌های آلومینیوم به‌صورت نر و ماده ساخته می‌شوند و در زمان نصب به یکدیگر چفت می‌گردند. سیستم یونیتایزد یکی از انواع سیستم ها است که همه مراحل ساخت آن در کارخانه و زیر نظر سازنده انجام می‌شود. کیفیت ساخت در روش نماکاری یونیتایزد بسیار بالا است. نماکاری کرتین وال یونیتایزد مدرن‌تر و پیشرفته‌تر از روش استیک است. البته قیمت سیستم کرتین وال یونیتایزد نیز از نوع استیک بالاتر است.


سیستم های نمای کرتین وال

ویژگی‌های نمای کرتین وال یونیتایزد:

* سرعت بالای نصب.

* ساخت در کارخانه و نیاز به کمترین زمان برای آماده‌سازی در محل پروژه.

* کیفیت بالاتر در اجرا، و کارگزاری و امکان کنترل دقیق‌تر به‌دلیل انجام مراحل ساخت در کارخانه.

* امکان نصب شیشه و دیگر اجزای نما پیش از نصب روی دیوار.

* آسان بودن نصب در طبقه‌های بالای سازه.


کاربرد انواع سیستم های نمای کرتین وال

کاربردهای اصلی سیستم دیوار شیشه‌ای را در چند گروه می‌توان بیان کرد:

* نمای سازه‌‌ها:

اصلی‌ترین کاربرد دیوار شیشه‌ای در نماکاری سازه‌ها است. از نمای شیشه‌ای در ساختمان‌های بلند لوکس استفاده زیادی می‌شود. البته این نوع نماکاری زمان طولانی نیست که در ایران مورد استقبال قرار گرفته است. اما در همین زمان کوتاه هم سازه‌هایی زیبا و دیدنی با این روش ساخته شده است.

از نما در ساخت خانه‌های ویلایی و ساختمان‌های اداری ویلایی هم استفاده زیادی می‌شود. زیباترین سازه‌ها را می‌توانیم در ساخت خانه‌های ویلایی ایرانی و خارجی ببینیم.

* ساخت در و پنجره‌های شیشه‌ای:

ساخت درها و پنجره‌های بزرگ و شیشه‌ای نیز یکی دیگر از کاربردهای این سیستم است. در بسیاری از سازه‌های مسکونی و اداری ویلایی، و برج‌های مختلف از درها و پنجره‌های کرتین وال استفاده می‌شود. درها و پنجره‌های بزرگ و شیشه‌ای کرتین وال نمای شبیه به دیوار شیشه‌ای به سازه می‌دهد.

* ساخت سقف‌های شیشه‌ای:

ساختن سقف‌های شیشه‌ای یکی دیگر از کاربردها است. سقف‌های شیشه‌ای در برخی از ساختمان‌های مدرن و لوکس اجرا می‌شود. سازه‌های با سقف شیشه‌ای از زیباترین و کمیاب‌ترین ساختمان‌ها هستند. داشتن سقف شیشه‌ای که بتوان از زیر آن و از داخل ساختمان، آسمان روز و شب را دید، شانسی است که فقط سازه‌هایی با سقف شیشه‌ای در اختیار ساکنانش می‌گذارد. سقف‌های شیشه‌ای کرتین وال را می‌توان در برخی از سازه‌های مدرن دید.

سقف‌های شیشه‌ای در دو نوع ثابت و قابل جابه‌جایی ساخته می‌شوند.

* ساخت پارتیشن:

ساخت پارتیشن‌هایی از جنس کرتین وال نیز یکی دیگر از کاربردهای این سیستم است. پارتیش‌های شیشه‌ای با شیشه‌های ساده یا مات را می‌توان در اداره‌ها یا ساختمان‌های تجاری لوکس دید.


انواع سیستم نمای کرتین وال


سیستم کرتین وال شوکو آلمان

شرکت شوکو آلمان یکی از معتبرترین تولیدکنندگان در و پنجره‌های آلومینیومی است. این شرکت آلمانی سال‌ها است که به تولید باکیفیت‌ترین پروفیل‌های صنعتی و آلومینیوم‌های مقاوم برای ساخت محصولات نماهای کرتین وال فعالیت دارد. ساخت زیباترین ساختمان‌ها با نمای کرتین وال با استفاده از محصولات شرکت شوکو آلمان عملی می‌شود. این شرکت آلمانی محصولات خود را در بالاترین سطح استاندارد جهانی تولید می‌کند. گواهینامه‌های DAKKS و DAP که شرکت شوکو از موسسه‌های استاندارد جهانی گرفته، گویای این نکته است.

شرکت شوکو آلمان از بهترین و مقاوم‌ترین آلومینیوم در تولید کرتین وال استفاده می‌کند. همچنین با تولید مطمئن‌ترین لامل‌ها، یراق‌ها و قطعه‌های جانبی تبدیل به یکی از برجسته‌ترین تولیدکنندگان نمای شیشه‌ای در دنیا شده است.

از نمونه آزمایش‌هایی که بر روی سیستم کرتین وال شوکو آلمان صورت می‌گیرد، تست‌های مقاومت آنها در برابر آتش‌سوزی، باد و طوفان، برف و باران، فرسایش، تکان‌های زلزله و بسیاری از موارد دیگر است. در آزمایش‌هایی که بر روی این محصولات صورت می‌گیرد، تاثیر سرما و گرما بر روی یراق‌ها و لامل‌ها بررسی می‌شود. همچنین به بررسی عمر مفید قطعه‌های کاربردی پرداخته می‌شود.

از دیگر موارد با اهمیت برای شرکت تولیدی سیستم کرتین وال شوکو آلمان روش ساخت محصولات است. این شرکت صنعتی به نظارت در ساخت یراق‌ها و بالاتر بردن عمر مفید قطعه‌ها معروف است. به همین دلیل همواره مقاومت قطعه‌ها در برابر دما و حتی تاثیر برخورد گلوله بر روی کرتین وال مورد بررسی قرار می‌گیرد. البته شکل ظاهری یراق‌ها و لامل‌ها نیز از دیگر مواردی است که هرساله در حال پیشرفت و به‌روزرسانی است.

برای آشنایی با پنجره ترمال بریک به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.

خرید سیستم کرتین وال

اگر شما هم ساخت سازه‌ای مدرن را در برنامه خود دارید و به دنبال خرید سیستم کرتین وال هستید، ابتدا بهتر است با انواع مدل‌های آن آشنا شوید. شناخت ویژگی‌های هر مدل می‌تواند شما را در انتخاب کرتین وال مناسب ساختمانتان کمک کند. همچنین پیش از خرید سیستم کرتین وال با شرکت‌های ساختمانی فعال در طراحی و اجرای دیوارهای شیشه‌ای کرتین وال مشورت کنید.

  • قیمت سیستم کرتین وال:

قیمت سیستم کرتین وال بستگی به گزینه‌های مختلفی دارد:

* قیمت روز پروفیل آلومینیوم، برند تولیدکننده آن و انتخاب اندازه مقطع پروفیل مصرفی از تاثیرگذارترین عوامل در تعیین قیمت انواع سیستم های نمای کرتین وال است.

* نوع و روش اجرای نمای شیشه‌ای، از گزینه‌های مهم دیگر در تعیین قیمت سیستم کرتین وال است.

* نوع برند و ضخامت شیشه‌ها هم عامل دیگر تاثیرگذار در قیمت انواع سیستم های نمای کرتین وال است.

* نوع یراق‌ها و اجزای جانبی نیز از دیگر موارد موثر بر قیمت آن است.

* قیمت سیستم کرتین وال از پنجره‌های بازشو مخفی نیز تاثیر می‌گیرد.

* نوع فریم یا بدون فریم بودن نما، رنگ قاب و شیشه‌ها و ساده یا سکوریت بودن شیشه هم از عوامل موثر بر قیمت این نوع نما است.

همچنین شما میتواند با کلیک بر روی لینک، اطلاعات مناسبی درباره نمای شیشه ای نمای کرتین وال نیز به دست آورید و برای مشاوره درباره خرید سیستم کرتین وال با کارشناسان ما تماس حاصل نمایید.


تصویر سیستم کرتین وال

خرید سیستم کرتین وال و مزیت آن

نمای شیشه‌ای سیستم کرتین وال در سازه‌های مدرن، همانند آینه‌ای به انعکاس فضای اطراف سازه می‌پردازد. به همین دلیل است که این سازه‌های لوکس فضای شهری را بازتر و بزرگ‌تر نشان می‌دهند. ساخت ساختمان‌های شیشه‌ای به شکل‌های مختلفی اجرا می‌شود که برج‌هایی که دیده‌ایم، فقط یکی از انواع آنها است.

خانه‌های ویلاییِ شیشه‌ای و زیبا، گنبدهای شیشه‌ای سازه‌های تجاری و سقف‌های شیشه‌ای در سازه‌های هنری نمای شهری را در بسیاری از نقاط دنیا چشمگیرتر و باشکوه‌تر ساخته‌اند. ساختمان‌هایی که با انعکاس آسمان، درخت‌ها و فضای اطراف، چهره شهرها را در این دنیای ماشینی زیباتر و دیدنی‌تر ساخته‌اند.

انواع نمای کرتین وال


عبارت "انواع نمای کرتین وال" به هنگام صحبت از صنعت ساختمان سازی و نمای آن قطعاً برای شما هم ناشناخته و مبهم است. جای نگرانی نیست. چرا که موضوع اصلی ما در این مقاله از پارس آمود بررسی اجرا در تهران است. نمای ساختمان، اولین قسمت از یک سازه است که توجه ما را به خود جلب می‌کند. در واقع نمای ساختمان هم چون لباسی برای اوست. همان‌ گونه لباس نمادی کلی و ابتدا برای شخصیت و سلیقه اشخاص می‌باشد، نمای ساختمان نیز ویژگی و طراحی داخلی بنا را در یک نگاه نشان می‌دهد. بنابراین هر کار فرما و سازنده باید به اندازه لباس‌ هایی که به تن می‌کند، برای طراحی و اجرای نمای ساختمان خود اهمیت و ارزش قائل شود، میتوانید برای اجرا نمای برج نیز از انواع نمای کرتین وال نیز استفاده نمایید. از آن جایی که نمای ساختمان خارجی‌ ترین بخش از یک سازه بوده، بیشتر از هر بخش دیگری در معرض عوامل جوی و تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرد. به همین دلیل برای انتخاب مصالح ساختمانی مورد استفاده برای نما، باید دقت زیادی به خرج داد.




قرار ملاقات با ما

از طریق فرم زیر می توانید درخواست قرار ملاقات را ثبت نمایید: