Menu
بازگشت به بلاگ

نمای کرتین وال

@description


کرتین وال یک پوشش بیرونی می باشد برای برای ساختمان که در آن دیوارهای بیرونی غیرسازه هستند و به سازه ساختمان شما متصل می شوند و به عنوان عایق نیز استفاده می شوند. از آنجایی که کرتین وال غیرساختاری است، کرتین وال را از مواد سبک وزن (مانند قاب آلومینیومی حاوی شیشه، پانل‌های فلزی یا سنگ نازک) ساخته میشود و هزینه‌های ساخت را کاهش می‌دهد. شیشه در نمای کرتین وال کاربردی می باشد و این مزیت را دارد که نور طبیعی از آن رد شده و به عمق ساختمان می رسد. نمای کرتین وال هیچ وزن و بار اضافه ای را از ساختمان به جز وزن خود تحمل نمی کند. علاوه بر این، نمای کرتین وال برای مقاومت در برابر نفوذ هوا و آب، مقاومت در برابر نوسانات ناشی از باد و نیروهای لرزه ای وارد بر ساختمان طراحی شده است.


نمای کرتین وال


نمای کرتین وال چیست؟

 نمای کرتین وال Curtain Wall از دو واژه Curtain به معنای پرده، و Wall به معنای دیوار ترکیب شده است. نمای دیوار پرده‌ای همان‌طور که از نامش پیدا است به معنای دیواری است که حالت پرده‌مانند دارد. یعنی هم استحکام یک دیوار را دارد و هم به زیبایی یک پرده است. نمای کرتین وال به نمای لامل نیز معروف است. نمای کرتین وال به‌گونه‌ای طراحی و اجرا می‌شود که باری از ساختمان را به دوش نمی‌کشد. تنها باری که این نوع دیوارها تحمل می‌کنند، سنگینی خودشان و فشار باد، طوفان، باران و موارد مشابه دیگر است. به همین دلیل به این نوع دیوارها و سازه‌ها، سازه‌های خودایستا گفته می‌شود، طراحی و اجرای نمای کرتین وال نیازمند بررسی و اجرا توسط کارشناسان مجرب این حوزه میباشد.

نمای کرتین وال، نوعی نمای مدرن است که از ترکیب شیشه و آلومینیوم ساخته می‌شود. این نوع نما، به دلیل زیبایی و مزایای متعددی مانند عایق‌بندی، نورپردازی و تهویه، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. طراحی نمای شیشه ای کرتین وال با تنوع بالا صورت گرفته و امکان انتخاب از طرف کاربران و اجرا توسط مجری نمای شیشه ای کرتین وال را داراست.

ویژگی¬هایی مانند زیبایی و ظاهری مدرن، قابلیت اجرای نورپردازی، عایق‌بندی حرارتی و صوتی، تهویه و تنوع در طرح و رنگ و نیز مقاومت بالایی که در برابر باد و بارندگی دارد در کنار طول عمر این محصول، آن را به گزینه ایده¬آل بسیاری از کاربران تبدیل نموده است. مهارت طراح و مجری نمای شیشه ای کرتین وال در طراحی نمای شیشه ای کرتین وال نیز سهم زیادی در رضایت کاربران از آن دارد.



نمای شیشه ای کرتین وال


معماری مدرن تغییرات بسیاری در طراحی و معماری ساختمان‌ها پدید آورد. یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های معماری مدرن با معماری پیش از آن، بهره‌گیری از فولاد، بتن و شیشه در ساخت سازه‌ها بود. به‌عبارتی هم‌زمان با پیشرفت در ساخت بنیادین ساختمان‌ها، نمای بیرونی سازه‌های مدرن هم دستخوش تغییرات بسیاری شد. یکی از آشکارترین و زیباترین تفاوت‌های سازه‌های مدرن با ساختمان‌های قدیمی‌تر، نمای شیشه‌ای بسیاری از آنها است. نمای شیشه ای نمای کرتین وال از پراستفاده‌ترین نماکاری‌های پیشرفته در سازه‌های مدرن است و اجرا نمای شیشه ای کرتین وال، امروزه بسیار رایج است.

نمای شیشه‌ای سازه‌های مدرن نقش پررنگی در زیباتر نشان دادن ساختمان‌ها دارد. امروزه ساختمان‌های اداری و مسکونی زیبای شیشه‌ای در کشورهای مختلف ساخته شده‌اند. هدف معماران و سازندگان بسیاری نیز ساخت یک سازه محکم، زیبا و به‌یادماندنی است. نمای شیشه ای نمای کرتین وال نیز سازه‌های بسیاری را در معماری مدرن دنیا ماندگار ساخته است.

نمای شیشه ای کرتین وال


با ما در نگاهی به چیستی سیستم کرتین وال و نمای کرتین وال، برتری‌ها و انواع آن همراه باشید و برای اجرا نمای شیشه ای کرتین وال با کارشناسان فنی ما تماس حاصل فرمایید.



کرتین وال چیست؟


کرتین وال نوعی روکش بیرونی معمولاً از جنس شیشه و آلومینیوم است که حداکثر فنستراسیون را ارائه می‌دهد. اجرای نمای کرتین وال از نظر مقاومت در برابر دما، هوا، باران و... بسیار کارآمد است.

نمای کرتین وال





ساختار نمای شیشه ای نمای کرتین وال

ساختار اصلی سازنده نمای شیشه ای کرتین وال شیشه و لامل است.

لامل چیست؟

لامل ساختاری آلومینیومی است که برای نگهداری شیشه‌ها در نمای کرتین وال مورد استفاده قرار می‌گیرد. لامل‌ها در دو جهت افقی و عمودی بر روی سازه نصب می‌شوند و ساختاری مشبک‌مانند به وجود می‌آورند. این فضای مشبک‌مانند امکان نصب شیشه‌ها را در بین لامل‌ها فراهم می‌کند. به این ترتیب نمای شیشه‌ای زیبایی در بین لامل‌ها و بر روی سازه پدید می‌آید. لامل افقی ترنسم Transom و لامل عمودی مولیون Mullion نامیده می‌شود.

لامل‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند در یکدیگر قفل شوند و شیشه‌ها نیز در بین آنها قرار گیرند. لاستیک‌های مخصوصی هم به نام EPDM عایق‌بندی گرمایی آنها را به‌عهده دارند. بدین ترتیب نمای کرتین وال عایق رطوبتی، دمایی و صوتی بسیار خوبی هم هست.


اجرای نمای کرتین وال


البته برای بالاتر رفتن ویژگی‌های عایق‌بندی و نفوذ نکردن صدا، آب باران، گرما و همچنین سرمای هوا از لاستیک‌های پلی آمید نیز در اجرای آنها استفاده می‌شود. به‌عنوان نمونه در اجرای سیستم کاور کپ (Cover Cap) یا درپوش‌دار لایه پلی آمید روی لامل قرار می‌گیرد. اما در اجرای سیستم فریم لس (Full Frameless) پلی آمیدها داخل لامل‌ها قرار می‌گیرند.


آلومینیوم، فولاد و چوب جنس اصلی لامل‌ها را تشکیل می‌دهند. فولاد وزن بالایی دارد و کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. دوام چوب پائین است و زود از بین می‌رود. اما آلومینیوم و آلیاژهای آن در سطح گسترده‌ای استفاده می‌شوند. از بهترین ویژگی‌های آلومینیوم برای ساخت لامل‌های ساختمانی، سادگی، استحکام، سبکی و توانایی منطبق شدن آن با مواد مختلف دیگر است.


 نمای کرتین وال، معمولا با قاب آلومینیومی، حاوی شیشه، پانل های فلزی یا سنگ نازک تعریف می شود. در نمای شیشه ای کرتین وال، اسکلت به سازه ساختمان متصل است و بارهای کف یا سقف ساختمان را تحمل نمی کند، در طراحی نمای کرتین وال باید به این نکات توجه نمود، در ادامه به بررسی طراحی نمای کرتین وال خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.




نمای کرتین وال





مزایای نمای کرتین وال

در کنار مهارت مجری نمای کرتین وال در اجرای آن، مزایای فراوان این محصول نیز عبارتند از:


زیبایی و ظاهری مدرن: کرتین وال، با کمک مجری نمای شیشه ای کرتین وال ظاهری شیک و منحصر به فرد به ساختمان شما می‌بخشد.

عایق‌بندی: کرتین وال در صورت اجرای صحیح توسط مجری نمای کرتین وال به عنوان عایق حرارتی و صوتی عمل کرده و به حفظ دمای مطبوع و آرامش در داخل ساختمان کمک می کند.

نورپردازی: کرتین وال به دلیل استفاده از شیشه، نور طبیعی را به داخل ساختمان هدایت می‌کند و باعث روشنایی و دلبازتر شدن فضا می‌شود. هنر مجری نمای شیشه ای کرتین وال در اجرای بهینه آن نیز بسیار مهم است.

تهویه: کرتین وال با قابلیت باز شدن برخی از پنل‌ها، تهویه مناسب را در داخل ساختمان فراهم می‌کند.

تنوع: کرتین وال در طرح‌ها و رنگ‌های مختلف قابل اجرا است و می‌تواند با سلیقه هر فردی مطابقت داشته باشد.

مقاومت: کرتین وال از مقاومت بالایی در برابر باد و بارندگی برخوردار است.

طول عمر: کرتین وال طول عمر بالایی دارد و نیاز به تعمیر و نگهداری کمی دارد.

اگر به دنبال نمایی مدرن، زیبا و با مزایای متعدد هستید، سپردن کار به مجری نمای کرتین وال می‌تواند گزینه مناسبی برای شما باشد.


نمای کرتین وال: دنیای مدرن شیشه و زیبایی

نمای کرتین وال، المانی مدرن و چشم‌نواز در دنیای معماری امروز است که با استفاده از شیشه و آلومینیوم، ظاهری شیک و منحصر به فرد به ساختمان شما می‌بخشد. این نوع نما، مزایای متعددی از جمله زیبایی، عایق‌بندی، نورپردازی و تهویه را به ارمغان می‌آورد.


طراحی نمای کرتین وال بخش مهمی از پروسه است که با کمک مهندسین مجرب و کارآزموده صورت می-گیرد. گروه ما با سابقه درخشان در طراحی نمای کرتین وال و اجرای نمای کرتین وال، آماده ارائه کلیه خدمات طراحی نمای کرتین وال و نیز نمای آلومینیومی کرتین وال به شما عزیزان است.


نمای شیشه ای نمای کرتین وال چه تفاوتی با نما های دیگر دارد؟

اصلی‌ترین اختلاف نمای شیشه ای کرتین وال با دیگر نماهای ساختمانی در جدا بودن این مدل نما از ساختمان است. نمای کرتین وال نمایی جدا از سازه است که بار و سنگینی خود را به دوش ساختمان نمی‌اندازد. تمام بار نمای کرتین وال بر روی اسکلت و شاسی نمای کرتین وال است. سنگینی هر مدل از نماهای دیگر ساختمانی مانند سنگ، سرامیک و آجر بر روی سازه است. به‌عبارتی می‌توان گفت ساختمان‌هایی با نمای کرتین وال سبک‌تر از انواع دیگر ساختمان هستند، همچنین اجرا نمای شیشه ای کرتین وال با نما های دیگر متفاوت است.


طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال



ویژگی‌های نمای شیشه ای نمای کرتین وال:

نمای کرتین وال ویژگی‌های مختلفی دارد:

✔ نمای شیشه‌ای زیبا و مدرن است و سازه را چشمگیرتر و به‌یادماندنی‌تر می‌کند.

✔ وزن نمای کرتین وال بر روی سازه نیست و بدین ترتیب نمای شیشه‌ای بار وارد شده بر روی ساختمان را کاهش می‌دهد.

✔ طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال آسان‌تر از اجرای بسیاری دیگر از نماهای ساختمانی است.

✔ قیمت طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال نیز پائین‌تر از اجرای روش‌های دیگر نماکاری ساختمان‌‌ها است. بنابراین طراحی نمای شیشه ای کرتین وال از نظر هزینه به‌صرفه‌تر از نماکاری‌های دیگر است.

✔ سازه‌های دارای نمای شیشه ای کرتین وال سازه‌هایی سبک هستند. کرتین وال‌ها از بار وارد شده بر ساختمان کم می‌کنند. بدین ترتیب سازه‌های دارای نمای شیشه ای کرتین وال در برابر زلزله مقاوم‌تر از سازه‌های دیگر هستند.

✔ اصولی بودن اجرای نمای شیشه ای کرتین وال، با جلوگیری از برخورد فشار باد و طوفان به سازه، آن را در برابر باد و طوفان مقاوم می‌سازد.

✔ نمای شیشه ای کرتین وال عایق صدا، گرما، سرما و نفوذ آب است.

✔ سرعت طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال نسبت به انواع دیگر نما ها بیشتر است.

✔ انواع شیشه‌های دوجداره ساده، سکوریت و لمینیت با اندازه و شکل‌های مختلف در نمای شیشه ای نمای کرتین وال قابل استفاده هستند و در اجرا نمای شیشه ای کرتین وال به کار میروند.


نمای شیشه ای کرتین وال

✔ نمای کرتین وال نورگیری سازه را بیشتر می‌کند، در نتیجه فضای داخلی ساختمان‌ها روشن‌تر می‌شوند.

✔ این نوع نما کم شدن از مصرف انرژی را در داخل سازه به‌همراه دارد.

✔ نمای شیشه ای نمای کرتین وال را می‌توان به‌صورت پیش‌ساخته یا نیمه‌پیش‌ساخته به اجرا درآورد.

✔ نمای کرتین وال دارای انواع فراوان در ویژگی‌ها و شکل‌های ظاهری است.

✔ این نوع نما امکان افزودن جلوه‌های ویژه را به ساختمان در شب و روز در اختیار طراحان قرار می‌دهد.

✔ امکان نصب انواع مدل شیشه‌های بازشو بر روی نمای کرتین وال وجود دارد.

✔ با طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال از هزینه‌های نگهداری ساختمان کاسته می‌شود.

✔ نمای شیشه ای کرتین وال سبب می‌شود صداهای مختلف در داخل سازه بازتاب پیدا کنند. از این نظر اجرای نمای شیشه ای کرتین وال باعث آلودگی صوتی در داخل ساختمان می‌شود.

✔ نمای شیشه ای کرتین وال در برابر آتش مقاوم نیست.

✔ این نوع نما در برابر زلزله مقاوم نیست.

✔ نمای کرتین وال با فراهم کردن امکان ورود نور خورشید به داخل سازه، دمای داخلی ساختمان را بالا می‌برد.

 طراحی و اجرای نمای کرتین وال نیازمند بررسی و اجرا توسط کارشناسان مجرب این حوزه میباشد.


نمای کرتین وال






انواع نمای شیشه ای نمای کرتین وال

نمای کرتین وال از نظر ظاهری در دو روش نمای قاب‌دار یا فیس کپ و نمای بدون قاب یا فریملس اجرا می‌شود. این نکته را در نظر داشته باشید، آنچه در توضیح تفاوت این دو نوع نمای کرتین وال ارائه می‌شود، نمای بیرونی سازه را موردنظر قرار می‌دهد.

* نمای کرتین وال قاب‌دار یا FaceCap:

نمای قاب‌دار یا فیس کپ دارای شیشه‌هایی قاب‌دار است. در این نوع نمای کرتین وال قاب‌های عمودی و افقی لامل‌ها قابل دیدن هستند و شیشه‌ها را از هم جدا می‌کنند. در سیستم نمای فیس کپ شیشه‌ها بر روی ساختار لامل‌ها قرار می‌گیرند. در این سیستم درپوش فشاری شیشه را از بیرون بر روی لامل نگه می‌دارد. برای زیباتر شدن نمای ساختمان در اجرای این نوع دیوار شیشه‌ای، قاب‌های آلومینیومی با پهنای مشخص، اما طرح و درازای دل‌خواه مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سیستم کرتین وال قاب‌دار یا فیس کپ به دو دسته مختلف تقسیم می‌شود.


نمای کرتین وال قاب‌دار

1- سیستم نیمه‌درپوش‌دار

در این نوع سیستم فقط یکی از قاب‌های عمودی یا افقی با درپوش آلومینیومی پوشیده می‌شود.

2- سیستم درپوش‌دار کامل

در این نوع سیستم هر دو قاب عمودی و افقیِ نمای شیشه‌ای دارای پوشش آلومینیومی است.


* نمای کرتین وال بدون قاب یا FrameLess

نمای شیشه ای نمای کرتین وال بدون قاب یا فریم لس همان‌طور که از نامش مشخص است، فریم یا قاب ندارد. در این‌گونه نماهای کرتین وال خط‌های قاب در نمای سازه مشخص نمی‌شوند. در واقع در نمای فریم لس آلومینیوم های خارجی قاب‌ها حذف می‌شوند. بدین ترتیب قاب‌ها از بیرون سازه قابل دیدن نیستند و نمای ساختمان به‌صورت یکپارچه و شیشه‌ای دیده می‌شود. ساختمان‌هایی با نمای کرتین وال بدون قاب زیباتر و مدرن‌تر از نوع دیگر آن به نظر می‌آیند.

نمای بدون قاب به دو گروه نمای فول فریم و نمای یو فریم تقسیم می‌شود، پارس آمود مجری نمای کرتین وال در ایران میباشد، شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان فنی ما تماس حاصل نمایید.



طراحی نمای شیشه ای کرتین وال





نمای کرتین وال بدون قاب

1- نمای کرتین وال فول فریملس (Full Frameless):

در این روش نمای کرتین وال، فریمی از پشت شیشه‌ها آنها را در بر می‌گیرد و از خارج سازه فریمی دیده نمی‌شود. در نمای کرتین وال فول فریم لس از چسب‌های مخصوصی برای ثابت ماندن شیشه‌ها در فضای بین لامل‌ها استفاده می‌شود.

2- نمای کرتین وال یو فریم (Uframe):

در روش نمای کرتین وال یو فریم یا یو چنل شیشه‌ها داخل کاست‌هایی به شکل U کار گذاشته می‌شوند. کاست‌ها نیز با پیچ یا پرچ بر روی لامل‌‌ها محکم می‌شوند. در این روش برای عایق‌سازی شیشه‌ها از لاستیک‌های EPDM و چسب‌های مخصوص سیلیکونی استفاده می‌شود.

3- نمای کرتین وال سمی فریم لس (Semi Frameless)

در این روش از نمای شیشه‌ای، فقط در یکی از جهت‌های افقی یا عمودی از درپوش، و در جهت دیگری از لاستیک برای ثابت ماندن شیشه استفاده می‌شود. می‌توان گفت این نوع نمای کرتین وال ترکیبی از نمای کرتین وال فریم لس و فیس کپ است.


برتری‌های نمای کرتین وال بدون فریم

✔ نصب آسان‌تر و سرعت بالای نصب تا حدود دو برابرِ سرعت نصب در روش قاب‌دار.

✔ امکان نصب شیشه‌های بازشو به داخل و دو جهته بر روی نمای سازه.

✔ قیمت مناسب.

✔ امکان بهره‌گیری از درپوش‌های دکوری در راستای شیشه‌های افقی و عمودی.

✔ فراهم کردن نمایی یکپارچه و یک‌دست برای سازه.

✔ نصب آسان شیشه‌ها بر روی قاب‌های آلومینیومی.

✔ داشتن واشرهای مخفی برای آب‌بندی نمای شیشه‌ای.

✔ امکان ایجاد مرزهای جداکننده سازه نما از سازه اصلی.

در ادامه به بررسی نمای شیشه ای و طراحی نمای شیشه ای خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.



مجری نمای شیشه ای کرتین وال





سقف شیشه‌ای کرتین وال

سقف شیشه ای کرتین وال از زیباترین و مدرن‌ترین سقف‌های سازه‌ها در طراحی دکوراسیون دنیا است. سقف شیشه‌ای را به روش‌های مختلف می‌توان طراحی و اجرا کرد. ویژگی‌های سقف شیشه‌ای کرتین وال به این شرح است:

✔ نمای بسیار زیبای سازه.

✔ جذب انرژی گرمایشی از نور خورشید.

✔ نور گرفتن سازه از پرتو خورشید و مصرف کمتر انرژی برق برای روشنایی.

✔ داشتن دید گسترده به بیرون و دیدن آسمان زیبا در بالای سازه.

✔ امکان اجرا در اندازه‌ها و طرح‌های مختلف.



طراحی نمای شیشه ای کرتین وال

طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال را شرکت‌هایی به‌عهده دارند که به‌عنوان مجری نمای شیشه ای کرتین وال شناخته شده‌اند. در روند طراحی و ساخت نمای کرتین وال مراحل مختلفی باید سپری شود. دو مرحله مهم در کامل شدن این پروژه مرحله طراحی و مرحله اجرای نمای شیشه ای کرتین وال است.

در طراحی نمای شیشه ای کرتین وال طراح نما موارد مختلفی مانند زیبایی سازه، پایداری دیوار شیشه‌ای، فاصله افقی و عمودی لامل‌ها، محاسبه فشار وارده بر ساختار نمای شیشه‌ای، نوع شیشه، وزن شیشه، بلندی دیوار شیشه‌ای و بسیاری موارد دیگر را در نظر می‌گیرد. در نظر گرفتن اصول ساختمان‌سازی در طراحی نمای شیشه ای کرتین وال ماندگاری و امنیت آن را تضمین می‌کند.

متخصصان ما شامل تیم طراحی و مجری نمای کرتین وال با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی، نوع کاربری ساختمان و سلیقه شما، بهترین طراحی نمای شیشه ای کرتین وال و اجرای نمای کرتین وال را به شما ارائه می‌کنند. نمای شیشه ای کرتین وال بسته به مکان و نوع استفاده و فاکتورهای جانبی دیگر متفاوت خواهد بود. بر این اساس طراحی نمای شیشه ای کرتین وال و نیز اجرای نمای کرتین وال با در نظر رفتن سلیقه و بودجه شما صورت گرفته و تا رضایت کامل مشتری دنبال می شود.

تیم مجرب ما با استفاده از مرغوب‌ترین مواد اولیه و تجهیزات پیشرفته، نمای کرتین وال شما را با دقت و ظرافت بالا اجرا می‌کنند. اجرای نمای کرتین وال زیر نظر شما و با رضایت شما از روش اجرا صورت می گیرد.

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

پس از طراحی، نوبت به اجرای نمای شیشه ای کرتین وال می‌رسد. اجرای نمای شیشه ای کرتین وال شامل مراحل زیرسازی فلزی، ساخت و نصب اسکلت آلومینیومی، نصب شیشه‌های کرتین وال و همچنین نصب نگهدارنده‌های همیشگی و درپوش‌های نمای کرتین وال است.

اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به روش انجام می‌شود. روش نخست روش استیک، و روش دوم هم روش یونیتایز است.


روش‌های اجرای نمای شیشه ای کرتین وال

1- اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به سبک استیک (Stick):

روش استیک شیوه‌ای است که در آن ابتدا لامل‌ها و اجزای عمودی و سپس لامل‌ها و اجزای افقی نما نصب می‌شود. در روش استیک ساخت و اجرای دیوار شیشه‌ای در کارگاه و همچنین محل ساخت سازه انجام می‌شود. همه اتصال‌های مورد استفاده در این روشِ نماکاری از براکت‌های گالوانیزه یا استیل تهیه می‌شوند. در روش استیک همه اجزای کرتین وال باید به‌صورت هم‌‌سان و هم‌ردیف اجرا شوند. همچنین نیاز است تا جاگذاری‌ها به صورت متناوب صورت گیرد.

2- اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به سبک یونیتایزد (Unitized):

بهترین روش‌های آب‌بندی و هوابندی در نمای کرتین وال یونیتایزد مورد استفاده قرار می‌گیرد. همه مراحل ساخت و مونتاژ اصلی در این سیستم در داخل کارخانه انجام می‌شود و شیشه‌ها بر روی قاب‌های آلومینیومی نصب می‌شوند. در روش یونیتایزد پروفیل‌ها به شکل نر و ماده ساخته شده، در زمان نصب به یکدیگر وصل می‌شوند.

ساخت و نصب نمای کرتین وال یونیتایزد با دقت بسیار بالا و زیر نظر کارخانه سازنده صورت می‌گیرد. این سیستم مدرن‌تر و پیشرفته‌تر از روش پیشین، و البته پرهزینه‌تر هم هست.



طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال






نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers

نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers همان درهای بزرگ شیشه‌ای است که در معماری مدرن استفاده زیادی دارند. این نوع نمای شیشه ای کرتین وال منظره‌های بیرون ساختمان را در معرض دید ساکنان داخل سازه قرار می‌دهد. زیبایی سازه‌های مدرن با وجود در و پنجره‌های رینرز چند برابر می‌شود. پنجره‌های Reynaers تمام خانه را در معرض تابش نور آفتاب قرار می‌دهد. نگهداری آسان درهای شیشه‌ای Reynaers برتری این نوع درها و پنجره‌ها است.

پنجره‌های شیشه‌ای رینرز ساخت شرکتی بلژیکی است. این شرکت در حدود 50 سال فعالیت خود بهترین پنجره‌های مدرن شیشه‌ای را ساخته و روانه بازارهای جهانی کرده است.
مطلب پیشنهادی: هزینه اجرا نمای شیشه ای


ویژگی‌های نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers

پنجره‌های آلومینیومی رینرز نمای سازه‌های مسکونی و اداری را به شکلی بسیار زیبا و قابل‌توجه تغییر می‌دهند. مهم‌ترین ویژگی‌های نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers به این شرح است:

* طراحی سازه‌های مدرن:

نخستین ویژگی این نوع پنجره‌های بزرگ آلومینیومی مدرنیزه کردن سازه‌های مسکونی و اداری است. ساختمان‌های مدرن شیشه‌هایی بزرگ، با کمترین قاب‌بندی دارند. چنین در و پنجره‌هایی ترکیب‌بندی زیبا و چشمگیری را در نمای بیرونی و داخلی سازه پدید می‌آورند. ترکیبی که با یک فضای مدرن و امروزی هماهنگ است.

* نورگیری طبیعی سازه:

این نوع در و پنجره‌ها داخل سازه را پر از نور می‌کنند. سازه‌هایی که بیشترین ورودی نور طبیعی را دارند، کمترین نیاز را در روز به روشن کردن لامپ‌های برق دارند. در نتیجه در این ساختمان‌ها استفاده از انرژی برق برای روشن کردن فضا به کمترین مقدار ممکن می‌رسد.

* مصرف پائین انرژی:

پنجره‌های رینرز دارای بیشترین عایق‌کاری هستند. این پنجره‌ها در برابر گرما، سرما، بارش باران و برف و سروصداهای بیرون از سازه به‌عنوان عایقی قدرتمند عمل می‌کنند. به همین دلیل استفاده از انرژی گرمایشی وسرمایشی در این سازه‌ها به کمترین مقدار خود می‌رسد. از طرف دیگر نورگیری طبیعی این پنجره‌ها در زمستان هم استفاده از انرژی گرمایشی را در داخل سازه به حداقل می‌رساند.

* شکل‌های گوناگون در طراحی و اجرا:

پنجره‌های رینرز تنوع فراوانی در شکل، رنگ، مدل، اندازه، و سبک دارند. این پنجره‌ها را می‌توان چرخشی، چرخشی شیب‌دار، کشویی، بازشو به بیرون، بازشو به داخل سازه و انواع دیگری طراحی و اجرا کرد. ازین‌رو مدل‌های مختلف پنجره‌های رینرز جلوه‌های متفاوتی به ساختمان می‌دهند. از برتری‌های پنجره‌های رینررز این است که می‌توانند شخصی‌سازی شوند و شما هر رنگ، مدل و سبکی که دوست دارید را برای سازه مورد نظر خود انتخاب کنید.

* استفاده از تکنولوژی پیشرفته در ساخت:

در ساخت پنجر‌های Reynaers از بهترین فناوری‌ها استفاده شده است. همۀ این فناوری‌ها باعث شده تا این پنجره‌ها علاوه بر زیبایی از عایق‌کاری خوبی هم برخوردار باشند. بهره بردن از این پنجره‌ها به بازدهی بیشتر انرژی کمک می‌کند. همچنین سازه و ساکنان آن را از سروصدای بیرون در امان نگه می‌دارد.

* تامین ایمنی سازه:

کارخانه‌های سازنده نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers بیشترین سطح ایمنی را در ساخت آنها رعایت می‌کنند. آزمایش‌های مربوط به ایمنی این نوع پنجره‌ها در آزمایشگاه‌های مخصوص و با دقت بالا صورت می‌گیرد. به همین دلیل این پنجره‌ها دارای ایمنی بالایی هستند که آسودگی خیال شما را به همراه خواهد داشت.

* دوام بالا:

برتری دیگر نمای شیشه ای کرتین وال Reynaers دوام بالای آنها است، طراحی و اجرای نمای کرتین وال نیازمند بررسی و اجرا توسط کارشناسان مجرب این حوزه میباشد.



نمای شیشه ای نمای کرتین وال






مجری نمای شیشه ای کرتین وال

شرکت‌های مختلفی اجرای نمای شیشه ای کرتین وال را به‌عهده گرفته‌اند. اما مهم‌ترین نکته درباره شرکت مجری نمای شیشه ای کرتین وال مهارت و حرفه‌ای بودن آن است. شرکت‌های مجری نمای شیشه ای کرتین وال این نوع نما را در ساختمان‌های مختلفی به کار می‌برند:

1- ساختمان‌های اداری و تجاری

بسیاری از سازندگان ساختمان‌های اداری و تجاری لوکس اجرای نمای شیشه ای کرتین وال را برای آن در نظر می‌گیرند. نمای شیشه‌ای این سازه‌ها را در خاطر همه ماندگار می‌کند.

2- مراکز خرید و پاساژها

مراکز خرید شیک هم بهترین سازه‌ها برای اجرای نمای شیشه ای کرتین وال هستند. بسیاری از مراکز خرید لوکس امروزی مجموعه‌ای از غرفه‌های فروش به همراه رستوران‌، کافی‌شاپ، مراکز بازی کودکان و مراکز تفریحی دیگر هستند.پارس آمود مجری نمای کرتین وال با بهترین کیفیت  می باشد.

3- برج‌ها

برج‌های مسکونی و اداری نیز از بهترین گزینه‌ها برای طراحی و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال هستند.

4- خانه‌های ویلایی

طراحی و ساخت خانه‌های ویلایی با درهای شیشه‌های رینرز و نمای شیشه‌ای از جذاب‌ترین و موردپسندترین خانه‌های ویلایی هستند.

ما به عنوان مجری نمای شیشه ای کرتین وال، تمام مراحل طراحی، اجرا و نظارت بر پروژه را بر عهده می‌گیریم و شما می‌توانید با خیالی آسوده، شاهد پیشرفت پروژه خود به دست مجری نمای شیشه ای کرتین وال باشید.


بهترین مجری نمای شیشه ای کرتین وال

بهترین مجری نمای شیشه ای کرتین وال شرکتی است که هم‌زمان که زیبایی یک سازه را در نظر می‌گیرد، امنیت و ماندگاری این نوع نماکاری را هم مورد توجه قرار دهد. طراح حرفه‌ای نخستین عامل موفقیت در اجرای یک پروژه دیوار شیشه‌ای است. پس از آن نوبت به اجرای پروژه می‌رسد. دقت در اجرای صحیح نمای شیشه ای کرتین وال به‌عهده مهندسان سازه است.

البته یک نکته را هم نباید فراموش کرد که استفاده از مواد و مصالح باکیفیت، قدم دیگری در اجرای صحیح پروژه نمای کرتین وال است.


قیمت نمای شیشه ای نمای کرتین وال:

هزینه اجرای نمای شیشه ای کرتین وال به موارد مختلفی بستگی دارد که مجری نمای شیشه ای کرتین وال در آغاز هر پروژه برای شما محاسبه می‌کند.


عوامل موثر در قیمت نمای شیشه ای کرتین وال

* نوع نمای دیوار شیشه‌ای در نمای شیشه ای کرتین وال.

* بلندی ساختمان.

* نوع طراحی نمای ساختمان با نمای شیشه ای کرتین وال.

* اندازه دهانه سازه نمای شیشه ای کرتین وال.

* برند شیشه در نمای شیشه ای کرتین وال.

* اندازه شیشه.

* دو یا سه جداره بودن شیشه یا شیشه ضدگلوله.

* جنس لامل‌ها.

* اندازه لامل‌ها.

* فاصله بین لامل‌ها در نمای کرتین وال.

* نوع لامل‌ها در نمای شیشه ای .

* بیلت آلومینیوم مصرفی در نمای شیشه ای

* نوع پروفیل مصرفی.

* خارجی یا داخلی بودن مواد مورد استفاده در ساخت دیوار شیشه‌ای.

* نوع اکسسوری‌ها در نمای شیشه ای.

* نوع سیستم دیوار کرتین وال.


طراحی نمای کرتین وال

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های یک سازه که تاثیر زیادی در ماندگاری آن دارد، نمای آن و طراحی نمای کرتین وال است. نمای سازه‌های مدرن باید متناسب با کارکرد و شیوه ساخت ساختمان‌های مدرن طراحی و اجرا شود. نمای شیشه ای نمای کرتین وال یکی از جدیدترین و زیباترین نماهای ساختمان در دوران کنونی است. البته تنها نتیجه طراحی و ساخت ساختمان شما با نمای شیشه‌ای، زیبایی آن نیست. بلکه نمای شیشه ای کرتین وال سازه شما از سروصدای محیط پیرامون دور نگه می‌دارد، مصرف انرژی را در داخل سازه به کمترین مقدار خود می‌رساند، در طراحی و اجرای نمای کرتین وال از نفوذ آب باران و برف به داخل سازه جلوگیری می‌کند، برای مشاوره درباره طراحی و اجرای نمای کرتین وال بهتر است با کارشناسان فنی ما تماس حاصل نمایید.

و آسایش و آرامشی از جنس دیواری شفاف و زیبا با نام نمای کرتین وال برای شما ایجاد می‌کند.


طراحی و اجرای نمای کرتین وال

اجرای نمای کرتین وال به ساختمان های اواسط قرن 20 گفته می شود که یک روکش بیرونی از جنس شیشه و آلومینیوم دارند. به صورت دقیق تر این نما، یک محفظه غیر باربر است. این نما ها در طیف وسیعی از مدل ها با ویژگی های عایق و زیبایی شناسی تولید می شوند و یک سطح ایمن برای ساختمان می سازند. این سطح ایمن می تواند در برابر شرایط جوی و آب و هوایی مختلف از ساختمان محافظت کند. به طور کلی از فلز ها و شیشه های سبک وزنی برای ساخت و طراحی نمای کرتین وال استفاده شده است. با این حال وزن کم آن به اجزای بتنی یا فولادی مثل ستون ها انتقال داده می شود.


احداث ساختمان های بلند با آسانسور ها و نمای کرتین وال

با توسعه روزافزون صنعت ساختمان سازی و استفاده از آسانسور ها، از بتن مسلح و فولاد برای ساخت و ساز استفاده شد. به این ترتیب طراحان دیگر به دیوار بیرونی برای پشتیبانی از وزن ساختمان نیازی نداشتند. در ادامه ساختمان ها بلند تر و سبکتر ساخته شدند. این ترتیبات منجر به استفاده از انواع سیستم های نمای کرتین وال شد. با پیشرفت ساخت و ساز از ورق های فلز و آلومینیوم برای دیوار ها و نما های کرتین وال استفاده شد. 


اجرای نمای کرتین وال و هزینه آن

اگر در حال ساخت یک سازه بزرگ هستید، قیمت و هزینه ها اهمیت زیادی دارند. قیمت یک ساختمان مجموعه ای هزینه ها برای طراحی، نما، نیروی انسانی و گاهی تعمیرات است. کرتین وال هم همچون هر نمای دیگری نیاز به هزینه هایی دارد. هزینه های نهایی آن متناسب با مواد مورد استفاده، طراحی، اندازه ساختمان و محل سازه می تواند متفاوت باشد. شما باید متناسب با این هزینه ها بودجه کافی را کنار بگذارید. این نکته را هم در نظر بگیرید که برای اجرای نما باید از متخصصین این حوزه کمک بگیرید. طراحی متخصص، مشارکت معمار و مجوز ها هزینه های خاص خود را دارند. با وجود همه هزینه های اولیه که از آن ها یاد کردیم، سیستم کرتین وال در دراز مدت، به کاهش هزینه های شما کمک می کند. این پانل ها می توانند موجب بهینه سازی مصرف انرژی شوند. استفاده از مواد سبک و پایدار دلیل دیگری است که موجب کاهش هزینه ها می شود. 


این نکته مهم وجود دارد که آیا نمای کرتین وال برای ساختمان شما مناسب است یا خیر؟ اولین چیزی که باید در این جهت بررسی شود، اندازه ساختمان است. اجرای نمای کرتین وال برای هر نوع سازه ای با طبقات مختلف استفاده می شود. با این حال استفاده از آن برای آسمان خراش ها و ساختمان های بسیار بلند مناسب تر است. نکته دیگری که درباره استفاده از نمای کرتین وال اهمیت دارد، قدمت و ترکیب ساختمان است. ساختمان های قدیمی تر به دلیل قدمت و استهلاکی که دارند، محدودیت هایی برای برنامه ریزی و کارکرد ایجاد می کنند. در نتیجه برای استفاده از این نما به ویژگی های مواد اولیه و ساختمان توجه کافی داشته باشید.

جهت طراحی نمای کرتین وال میتوانید با کارشناسان فنی ما تماس حاصل نمایید.

نمای شیشه ای نمای کرتین وال

اجرای نمای کرتین وال

طراحی و اجرای نمای کرتین وال در ساختمان‌های تجاری بیشترین محبوبیت را دارند. اکثر صاحبان مشاغل، نمای کرتین وال را به دلیل مزایای تجاری فراوانی که برای آن‌ها به همراه می‌آورد، انتخاب می‌کنند. در این قسمت به برخی مزایای اجرای نمای کرتین وال می‌پردازیم.

هزینه های ساخت و ساز کمتر کرتین وال

از آن‌جایی که طراحی نمای کرتین وال شامل مواد سبک وزن است، هزینه ساخت آن را تا حد زیادی کاهش می‌دهد.


پشتیبانی وزن کرتین وال

طراحی شده‌اند که وزن خود را بدون حمایت از ساختمان تحمل می‌کند.


کاهش مصرف برق توسط کرتین وال

اجرای نمای کرتین وال ممکن است سرمایه گذاری مقرون به صرفه‌ای باشد زیرا مصرف برق را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. طراحی و اجرای نمای کرتین وال طوری صورت گرفته است که به تثبیت دمای ساختمان کمک می‌کند. در مقایسه با شیشه‌های معمولی، جدیدترین کرتین وال‌ها 40.8 درصد از نیازهای گرمایشی ساختمان را کاهش می‌دهند.


ایمنی در برابر آتش سوزی

طراحی نمای کرتین وال  باعث شده است یک حائل بین محفظه‌های ساختمان ایجاد شود که ایمنی در برابر آتش را افزایش می‌دهد. در صورت بروز حادثه یا اضطراری، طراحی نمای کرتین وال به کاهش گسترش حرکت آتش در تاسیسات کمک می‌کند. 


از بین بردن نفوذ آلاینده‌ها

طراحی و اجرای نمای کرتین وال اجازه نفوذ آب در هنگام بارش و آلاینده‌های هوا را نمی‌دهد. این ویژگی سازگار با محیط زیست هستند زیرا دسترسی دی اکسید کربن را نیز مسدود کرده و دوام سازه ساختمان را افزایش می‌دهد.


حفاظت در برابر باد

طراحی نمای کرتین وال مقاومت سازه ساختمان و محافظت در برابر باد را تضمین می‌کند. سیستم کرتین وال این کار را با توزیع مساوی نیروی جنبشی در امتداد سطح سازه انجام می‌دهد. از این رو، سازه مقاومت بیشتری در برابر نیروهای باد ایجاد می‌کند.


تاثیر مثبت بر فضای داخلی ساختمان

طراحی و اجرای نمای کرتین وال نورگیر بسیار عالی را در داخل ساختمان تضمین می‌کند. این به شما کمک می‌کند تا فضای کوچک‌تر را به طرز قابل توجهی بهینه کنید.

اجزای نمای کرتین وال در تصویر زیر مشاهده کنید:


نمای شیشه ای کرتین وال


نمای آلومینیومی کرتین وال

علاوه بر نمای شیشه ای، ما در زمینه طراحی و اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال نیز تخصص داریم و می‌توانیم با استفاده از تنوع رنگی و طرح‌های مختلف، نمای آلومینیومی کرتین وال منحصر به فرد برای شما خلق کنیم. در کنار طراحی نمای کرتین وال، اجرای نمای آلومینیومی کرتین وال نیز بخشی از خدمات این مجموعه است که می¬توانید از آن بهره مند شوید.


نمای آلومینیومی کرتین وال چیست؟

 بر اساس تعریف مرکز تکنولوژی پنجره و پوشش (CWCT)، کرتین وال «گونه‌ای از پوشش دهی (محصورسازی) عمودی ساختمان است که باری به‌جز وزن، اجزای فرعی و نیروهای محیطی واردشده به خود را تحمل نمی‌کند». در ادامه CWCT می‌افزاید که اگرچه کرتین وال «گاهی به کرتین وال‌های دارای چارچوب فلزی محدود می‌شود، اما تعریف ارائه‌شده روش‌های ساخت و مصالح متعددی را از جمله بتن پیش‌ساخته غیر باربر را نیز در برمی‌گیرد». مجمع ملی ساخت خانه در انگلیس (NHBC) نیز تعریفی از کرتین وال در اسناد فنی اضافی که در فوریه سال 2012 نوشته‌شده است را ارائه می‌کند. این تعریف تا حد زیادی با تعریف ارائه‌شده از سوی CWCT مطابقت دارد اما در بخشی می‌افزاید که کرتین وال شامل اجرای شیروانی هم می‌شود و کل مجموعه «شامل تمام قاب‌ها، براکت‌ها، نگه‌دارنده‌ها، ناودان‌ها، پوشش‌ها ، شیشه‌ها، پنل‌ها، واشرها و عایق‌هایی است که در اجرا مورداستفاده قرار می‌گیرند». همچنین NHBC این موضوع که کرتین وال یک سازه باربر نیست را تایید کرده و می‌افزاید که کرتین وال تنها برای تحمل وزن خود و نیروهای خارجی مانند نیروی باد و آب طراحی‌شده است. همچنین در این اسناد در مورد اینکه چه زمانی درها و پنجره‌ها به‌عنوان کرتین وال محسوب می‌شوند نیز توضیح داده‌شده که در ادامه آمده است. «درهای دو لنگه و پنجره‌هایی که در بیش از یک طبقه ادامه داشته باشند، و یا در بین کف یا سقف یک طبقه محصور نباشند، از نظر کاربردی شباهت بسیار زیادی به کرتین وال دارند و در نتیجه، قوانین مربوط به کرتین وال و پوشش باید در مورد آن‌‌ها رعایت شود». با توجه به این تعاریف فرق بین در و پنجره با کرتین وال به‌خوبی برای طراحان، مجریان و کاربران مشخص‌شده و جایی برای اشتباه در تشخیص کرتین وال با در ‌و‌ پنجره باقی نمی‌ماند.


چرا نمای کرتین وال را انتخاب کنیم؟

• زیبایی و ظاهری مدرن


 • عایق‌بندی حرارتی و صوتی

 • نورپردازی طبیعی

 • تهویه مناسب

 • تنوع در طرح و رنگ

 • مقاومت بالا

 • طول عمر زیاد

برای دریافت مشاوره رایگان و اطلاعات بیشتر در مورد نمای کرتین وال با ما تماس بگیرید.


نمای کرتین وال


نمای آلومینیومی کرتین وال به روش Unitised


 نمای کرتین وال به روش unitised عبارت است از واحدهای چارچوب آلومینیوم به ارتفاع یک طبقه، شیشه و پنل‌هایی که از قبل تحت شرایط کنترل‌شده درون کارخانه سر هم ‌شده‌اند. برای جابه‌جایی، جهت‌گیری و ثابت کردن واحدها در محل براکت‌هایی که قبلاً بر روی دالِ بتنی کف یا سازه قاب نصب‌شده، نیاز به استفاده از جرثقیل یا سایر وسایل مشابه به آن است. مجموعه‌های Unitised از نظر ساختار قاب‌ها پیچیدگی بیشتری نسبت به روش Stick دارند. همچنین در نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised هزینه‌های مستقیم بالاتر است و به همین دلیل این نوع سیستم‌ها کمتر از سیستم‌های Stick مورد استفاده قرار می‌گیرند. در کنار این موارد باید اشاره کرد که در روش Unitised به دلیل تعداد کمتر نقاط اتصال که باید در محل محکم شوند، این روش اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی و پوشاندن ساختمان را تسهیل و تسریع می‌‌کند. به‌علاوه، این روش به تعداد کمتری نیروی کار جهت نصب احتیاج دارد که باعث مقرون‌به‌صرفه شدن آن می‌شود. شیوه نصب المان‌ها به‌گونه‌ای است که می‌توان به‌صورت طبقه-طبقه نما را اجرا نمود. این ویژگی باعث می‌شود که بتوان کارهای داخلی را به‌صورت هم‌زمان با اجرای عملیات نصب نما انجام داد. اگر اتصالات در هم گیر کنند، آنگاه باید راهکاری برای تعویض واحدهای آسیب‌دیده و روش انجام این کار پیش‌بینی شود. تعداد کمتر اتصالات ساخته‌شده در محل پروژه در مقایسه با روش Stick، عموماً منجر به کاهش نفوذ هوا و آب می‌شود. این کاهش به دلیل حذف یا به حداقل رسیدن خطای انسانی در هنگام نصب نمای کرتین وال آلومینیومی است. همان‌طور که اشاره شد، اکثر مراحل کار برای نصب نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised درون کارخانه و تحت شرایط کنترل‌شده انجام می‌شود. اگرچه این موضوع باعث کاهش قابل‌توجه میزان کارهای انجام‌شده در محل پروژه می‌شود، اما در محل کارخانه تجهیزات تخصصی بیشتری برای تولید محصول مورد نیاز هستند. افزون بر آن، داشتن تجهیزات حمل‌ونقل مناسب برای انتقال دادن نمای آلومینیومی کرتین وال به محل پروژه از دیگر عوامل مهم و ضروری است. در نتیجه تولیدکننده و گروه نصاب باید برای موفقیت در اجرای نمای کرتین وال آلومینیومی به روش Unitised، از تجهیزات کافی برخوردار باشند.

همراه پارس آمود زیبایی و مدرن بودن را به کمک نمای کرتین وال به ساختمان خود هدیه دهید.

کاربر مهمان:

سلام؛نمای کرتین وال چیست؟

ادمین سایت:

باسلام و احترام. نمای کرتین وال Curtain Wall از دو واژه Curtain به معنای پرده، و Wall به معنای دیوار ترکیب شده است.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نمای کرتین وال با ما تماس بگیرید.

کاربر مهمان:

سلام.خسته نباشید. زیرسازی کرتین وال چگونه انجام می شود؟

ادمین سایت:

سلام. اجرای نمای شیشه ای کرتین وال شامل مراحل زیرسازی فلزی، ساخت و نصب نمای کرتین وال است.

کاربر مهمان:

اجرای نمای کرتین وال چقدر زمان می برد؟

ادمین سایت:

متن نظر: سلام. زمان اجرای نمای کرتین وال بستگی به پروژه شما دارد.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد اجرای کرتین وال با ما تماس بگیرید.

کاربر مهمان:

باسلام و احترام نمای کرتین وال شیشه ای چه تفاوتی با سایر نماها دارد؟

ادمین سایت:

اختلاف نمای شیشه ای کرتین وال با دیگر نماها در جدا بودن نما از ساختمان است. نمای کرتین وال نمایی جدا از سازه است که بار و سنگینی نمای شیشه ای کرتین وال به دوش ساختمان نمی‌ افتد.

کاربر مهمان:

سلام در مورد نمای شیشه ای کرتین وال سوال داشتم با چه شماره ای تماس بگیرم؟

ادمین سایت:

سلام، وقت بخیر برای کسب اطلاعات لازم در مورد نمای شیشه ای کرتین وال ، با شماره های زیر تماس بگیرید. 02122800303 02122800202

قرار ملاقات با ما

از طریق فرم زیر می توانید درخواست قرار ملاقات را ثبت نمایید: